Saturday is the Rugby Day

Tal com diu la cançó, dissabte és el dia de jugar a rugby, i així vam fer. Dissabte passat tots dos equips van jugar a casa. Les noies van ser les primeres en començar. Molt aviat, a les 15 h, es donava inici al partit. Primer de tot, minut de silenci en memòria del padrí d'una de les jugadores.

Va ser un encontre molt intens, per no dir una altre cosa, i molt disputat, però, tot i les adversitats, les noies en van sortir ben parades. Es van apretar les dents, es va pressionar, es va jugar molt bé a la mà i, el més important, es va guanyar. El resultat final, 24 a 22.

Tot seguit del partit de les noies, el masculí va jugar contra el CNPN Enginyers, que només començar va deixar molt clar que la seva línea la sap moure. Al minut 5 ja havien caigut dos assaigs en contra. Per sort, els nostres van reaccionar amb rapidesa, anotant a escacs minuts d'aquests assaigs.

Es podria dir que va ser un partit dominat per la línea tres quarts visitant i per la davantera local, que amb el pas dels minuts es creixia davant el contrari. Al descans el resultat era favorable als enginyers per 12 a 25. Durant la segona meitat es va continuar lluitant i posant les coses difícils i, encara que no es va remuntar, els nois poden estar contents del paper que van fer. El resultat final, 19 a 39.

Ja per culminar el dia, vam anar a tots a celebrar el tercer temps al Roma, que es va allargar fins a entrada la nit. Allí, en Julian i la resta ens van donar, una vegada més, una lliçó de paciencia. Gràcies nois!

I des de Lleida només dir que esperem que en Victor trobés la seva vespa i arribés a celebrar el seu aniversari al dia següent...

2 comentarios:

Willy Gabás ha dit...

merci pel bon tercer temps i pel joc al camp

willy (lliedatà pero jugador d'Enginyers)

Anònim ha dit...

Gràcies amics de Lleida per la vostra esplèndida rebuda, com sempre.

Una salutació desde Barcelona, fins aviat.

Víctor ;-)