Victòria a la Caparrella

Diumenge passat es va jugar el partit corresponent a la 16ª jornada de lliga de primera catalana, en que els nois es van enfrontar, a casa, amb el Gòtics RC.

Només començar ja va quedar clar que seria un encontre molt igualat, encara que, segons el resultat del partit d’anada (33-0), semblés que els visitants serien els clars dominants. Tots dos equips van atacar amb contundència, però el més important, van defendre amb contundència. Els lleidatans van tenir la possessió de la pilota durant més temps, però tot i això no eren capaços de penetrar en la defensa contrària. El partit estava tant igualat, que des de fora tothom tenia clar que el primer equip en anotar seria el que s’enduria la victòria. Al descans, el resultat demostrava lo anteriorment dit, 0-0.

Va ser durant la segona meitat que els nostres es van avançar al marcador. Al minut 2 va arribar el primer assaig, de mans d'en Peta, que en una escapada pel lateral d’un agrupament va aconseguir assajar sota pals i així facilitar la transformació a l'Adrià (7-0). Pocs minuts després arribava el segon assaig lleidatà, aquesta vegada per davantera (Oscar Mercè, 12-0).

Després d’això, els barcelonins van reaccionar, assajant al minut 20’ (12-5). Però amb això es va quedar, amb un sol assaig. Els nostres, en canvi, van continuar lluitant i dominant fins que es van anotar dos assaigs més: minut 31, Salvador Llas i minut 38’ Marcos Novo. El resultat final, merescuda victòria per 22 a 5. Amb aquest resultat, a part de la victòria, tornem a aconseguir un punt bonus, el que ens allunya una mica més de la darrera posició de la llista.

Aquest cap de setmana descans, i la setmana vinent desplaçament a Parets del Vallès, per a jugar amb l’equip d’aquesta localitat.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

ENHORABONA NOIS!!!!!

A GUANYAR ELS PRÒXIMS PARTITS!!!!!

GORETTI.