Lleida 62 - Tarragona 6

Dissabte passat es va jugar, a les instal•lacions de la Caparrella, el partit que va enfrontar als nois amb el Tarragona, partit que s’hauria d’haver jugat el 26 d’abril, però que es va haver d’aplaçar degut a la pluja.

Igual que la setmana anterior, els lleidatans es van avançar en el marcador des dels primers minuts i van ser els clars dominants del encontre. La pressió defensiva dels de Ponent va ser molt bona, ja que no deixaven que els nois de Tarragona, tot i disposar de pilotes en atac, fossin capaços d’avançar masses metres amb la pilota, esgotant en varies ocasions la possessió d’aquesta. Fins i tot en alguna ocasió els lleidatans van treure els contraris de dins de zona d’assaig.

L’atac dels locals, una vegada més, va ser força ràpid i contundent. Aquesta vegada ja es van poder veure més jugades a la línea, que la setmana anterior no va tenir massa protagonisme. Al descans, la diferència al marcador ja era amplia entre els dos equips.

Va ser durant la segona meitat que va arribar l’assaig del Tarragona, a escacs minuts del inici d’aquesta. Desprès d’aquesta anotació, el domini va tornar a ser dels lleidatans, que assaig rere assaig van sentenciar el partit amb un contundent 62 a 6 al marcador.

Amb aquesta victòria, els nois s’han classificat per a jugar, aquest cap de setmana, pel tercer i quart lloc de la classificació. El partit serà diumenge, a les 11:00h, a les instal•lacions municipals del Cornellà, que ens enfronta amb els nois del GEiEG. Després d’aquest partit, el BUC i el Sant Cugat jugaran pel primer i segon lloc.

Pel Lleida van jugar: Sergi Petanas, Joan Petanas, Paco Alcacera, Bienve Calvin, Gerard Moliner, Oscar Mercé, Quim Femenia, Marc Miró, Marc Mondejar, Josep Llas, Marc Sierra, Dani Pardell, Marcos Novo. Canvi: Toni Piulats, Paco Armengol i Salvador Llas.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

felicitats lleida, a veure si diumenge podeu amb el GEIEG!