Gòtics 11 - Lleida 17

Foto: Ernesto Aradilla
www.ernesto67.com





Diumenge el Lleida va visitar el Gòtics, rival directe a la classificació, en la 11ª jornada de 1ª catalana.

El partit va començar amb una forta pressió de la davantera local, que va tancar els lleidatans en la seva línia de 5 metres. Els nostres però, amb una melé liderada pel Salvador, i amb una davantera molt sòlida en defensa, van neutralitzar aquests atacs.

En el minut 7, els Gòtics feien els seus primers 3 punts en un xut de cop de càstig. Poc desprès, els nostres també aprofitàvem un cop de càstig i empatàvem el partit (Adrià). Minuts més tard, un jugador del Gòtics era expulsat temporalment per agressió. El Lleida ho va aprofitar i en el minut 13 el davanter Edu Torres assajava sota pals, el xutador, l’Adri, passava la transformació (3-10). Poc desprès un segon jugador del Gòtics era expulsat per la mateixa raó que el seu company, fet que els de la terra ferma no varem saber aprofitar i, tot i la nostra superioritat, el Gòtics va aconseguir un drop complicat en el minut 34 (6-10). A poc per acabar la primera part el Gòtics aconseguia la superioritat en la línea de ¾ i el seu ala assajava al banderí, posant els locals per davant en el marcador. La transformació no va ser aconseguida (11-10).

La segona part va ser molt igualada, amb un joc que no va ser molt vistós. Els de Lleida anaven acorralant el Gòtics en el seu camp, però aquests, quan recuperaven la possessió, provocaven seriosos problemes a la defensa lleidatana. En més d’una ocasió el segon centre, l’Adri, aconseguia parar els visitants quan aquests ja havien guanyat l’esquena a la línea de ¾. Precisament Adrià va ser qui va desequilibrar el marcador quan, en el minut 64, driblant a diversos oponents, aconseguia assajar sota pals. Ell mateix anotava la transformació (11-17). En els minuts finals el Gòtics ho va intentar amb diversos contraatacs però el marcador ja no es va moure.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

U del arbit que?

Miniflipi ha dit...

Enhorabona tios!!! Amb gent com vosaltres mola molt ser del LLeida!