Lleida 19 - Químic ER 8

Diumenge es va disputar a les nostres instal•lacions la 17ª jornada de lliga de 1ª catalana, en la que els nois van rebre al Químic ER, rival directe en la disputa per la permanència.

El partit va començar molt igualat. Durant molta estona ambdós equips van estar jugant a la zona de mig camp. Les forces, tant en melè com en touxe, estaven molt igualades. Així com també hi havia molta igualtat en la línea tres quarts. Poc a poc, el Lleida, que va sortir al camp amb les idees molt clares, va anar tenint més minuts la pilota, podent jugar més temps en camp contrari. Tot i això, el Químic va defendre molt bé, i el Lleida va perdre força ocasions d’assaig. A més, quan els barcelonins recuperaven la pilota, eren capaços de causar força problemes a la defensa local i guanyar molts metres, ja sigui trencant pel mig de la línea, desbordant-la o fent un xut a seguir.

A mesura que el Lleida assetjava més la línea d’assaig del Químic, aquests es defenien més amb el xut, que no sempre va estar encertat. El primer assaig lleidatà es va anotar a partir d’un d’aquests xuts, al minut 36, quan en Marcos va recepcionar la pilota a la línea de mig camp i, amb velocitat i potència, va seguir el seu auto xut, que li va votar favorable i va fer assaig. La transformació no es va anotar. Amb aquest resultat (5-0) s’arribava al descans.

Al començament de la segona part, els visitants van escurçar distància amb un xut a pals (5-3). Els següents minuts van ser els més emocionants. Al minut 52, el Lleida va jugar ràpid a partir d’un cop de càstig amb la davantera, que va acabar assajant per una acció del flanker, en Bienve. Aquesta vegada s’aconseguia la transformació, que estava força centrada (12-3). El Químic però, no es va donar per vençut, i en el minut 65 aconseguia assajar desplaçant ràpidament la pilota fins al ala, que va assajar al banderí. La transformació no va ser anotada (12-8). Fins al minut 71 el Lleida no va sentenciar el marcador, quan en Marcos ampliava la diferència aprofitant un altre xut defensiu que novament rebia al mig del camp, i amb velocitat, aconseguia arribar a zona d’assaig contraria. Junt amb els dos punts de la transformació, el marcador ja es quedava 19-8 favorable als nostres, que afegeixen 4 punts més a la classificació.

El proper partit, dissabte 10 d’abril serà amb el primer classificat, el CEU. Els lleidatans viatjaran a Barcelona per a enfrontar-se als favorits.

3 comentarios:

Unknown ha dit...

Ara haurem de repetir la foto d'equip, pq falta el Salvador i el Farreres. A l'altra que hi havia fins ara, ells dos hi sortien.

CE Inef LLeida Rugby ha dit...

No ens enganyem, sempre faltarà algú!!! però per mi podem fer tantes fotos com faci falta!!

lomonde ha dit...

Si pero el que mai i surt sòc jo.....