Torna el equip femení

El diumenge es va disputar el primer partit de lliga del equip femení, a les 12h a Can Jofresa de Terrassa. El Lleida, va sortir amb la següent alineació: Davanteres: Laura, Núria, Alarcón, Azahara, Morán, Lore; Mig melé: Marto; ¾ : Marta, Boti, Anna, Ester, Marina i Ibáñez.

I per fi, sona el xiulet de l’arbitra i les carboneres ens xutaven la pilota. Les lleidatanes que des de el primer minut van estar molt concentrades van començar a treballar en varies fases de davanteres i jugant a la mà amb les 3/4, aconseguint guanyar metres i més metres, mentre les carboneres anaven parant les lleidatanes, tot i que sempre reculant i perdent metres. Al minut 7 del partit s’aconseguia el primer assaig per la “Boti”, penetrant pel mig de la defensa i assajant just a sota pals, que “Marto” transformava, 0-7 i el partit semblava que començava anar bé per les del Segrià.

Després del primer assaig, el partit era de domini total de les lleidatanes amb un bon treball col•lectiu i molt ben dirigit per l’apertura i capitana, Marta. A partir del minut 22 es va produir un altre assaig per la Delshorts amb una cursa per la banda superant les rivals amb força i velocitat, que no es transforma. I sense gaire temps per remuntar, les carboneres rebien tres assajos gairebé seguits al minut 25 per la “Boti”, al minut 30 per Delshorts i al minut 38 per Alarcón, que no van ser transformats. Mitja part amb un resultat de 0-27.

El partit en principi no es podia escapar, però encara s’havia de jugar la segona part i les carboneres de cap manera abaixarien els braços, i com va ser durant tot el partit, van mostrar una gran actitud i entrega. La segona part va continuar sent dominada per les noies del Segrià, tot i que les carboneres van tenir accions bones trencant la defensa, però l’arrier, A.Ibàñez les aturava amb solvència i eficàcia. En fases de reinici de joc, com amb melés i touches les lleidatanes eren molt superiors, ja que el 90% de touches les guanyava la nostra saltadora Morán i en melés amb un bon treball aconseguíem crear molts problemes a les carboneres. Pel que fa al joc, les del segrià continuaven organitzades i amb un treball molt bo de davanteres amb grans percussions, i les ¾, amb molt bona transmissió de pilota aconseguien metres i més metre. D’aquesta manera, la segona part va ser molt semblant a la primera. Això va fer que s’aconseguissin 3 assajos més, al minut 5, 22 i 34, anotats per Piu, Esther i Delshorts i deixava el resultat final de 0-42.

Les sensacions van ser molt bones i es va mantenir una organització correcte durant el partit i que va fer que les carboneres no tinguessin gaires opcions. Moltes felicitats noies.

Lo millor:

- Per fi va rodar el oval a la única categoria que faltava al club i que portaven molt de temps esperant aquest moment. - Que es va jugar com un EQUIP i no individualment - L’actitud del equip va ser admirable - L’estrena de moltes jugadores en posicions noves i que van rendir a un gran nivell - El debut de dos novelles que van demostrar moltes ganes i molt bones sensacions. - A la capitana que va saber liderar l’equip i posar serenor en moments de descontrol.

Lo pitjor:

- Malgrat la victòria ens queda molt per aprendre i millorar