Pretemporada 08

Es marxa dimecres al vespre cap a Alquezar, així fem nit alla i dijous ja podem entrenar. S'entrena dijous i dissabte (tot el dia) i diumenge (matí). La tornada es diumenge, despres de dinar. Els nois sou uns 15-16. Alguns, com que treballen nomes hi seran els dies d'entrenament, d'altres nomes el cap de setmana, i la resta, així com les noies, hi estarem els quatre dies. Divendres serà dia de germanor, farem un treking pels voltants d'alquezar, i si hi ha possibilitat, mirarem un parell de partits de rugby.

Els preus són (aproximadament, a falta de que confirmi més gent):

2 dies 75 €
3 dies 105 €
4 dies 135 €

Amb això està inclos l'allotjament (a mitja pensió) i el lloguer del camp. El desplaçament de Lleida-Alquezar i viceversa, el paga el club. Mirarem que amb aquests diners també entri el dinar.

Estarem allotjats a La Escuela Refugio de Alquezar (http://www.era-info.es). Te molt bona pinta, i no cal portar ni tovalloles ni llençols.

Per a entrenar, no caldria que ho digues, pero per si de cas: porteu multi-taco i kets per a correr. Res de taco d'alumini, que el camp es d'herba artificial.