La FCR dona l'equena al rugby lleidatà


Ahir a la tarda es va celebrar, a les instal·lacions de la Federació Catalana de Rugby (FCR), una reunió per parlar de la lliga femenina d'aquesta temporada.

A aquesta reunió no hi van poder assistir cap de les responsables del nostre equip femení, ja que una hora més tard estaven convocades al camp del Cornellà per a entrenar amb la selecció catalana absoulta. Tot i que el club va demanar a la FCR que s'avancés l'horari de la reunió, la FCR va fer cas omís.

A la reunió, a més de fer el sorteig del calendari, la FCR va comunicar als clubs que aquest any la competició és a 15. Així que aquells clubs, com és el nostre cas, que pensavem inscriure'ns a 12, ja ens ho podem treure del cap.

Així que gràcies a la decissió de la FCR, i a l'aprovació per part dels clubs assistents a la reunió, el CE Inef Lleida femení és molt més que problable que aquest any no entri en competició.

4 comentarios:

Anònim ha dit...

Ei noias del Lleida, som la Carol i la Sònia, que sapigueu que estem indignades amb aquesta decissió i que intentarem fer tot el que estigui a les nostres mans perque aixó canvii, ja!.
A part ahir quan veu marxar del vestuari ho vem estar discutin amb les noies dels altres equips perque elles també presentin les queixes corresponents perque aixó no sigui així.
Ens sembla indignant i nefast que la fede decideixi tal burrada, però encara és pitjor que alguns clubs ho aprovin, que passa que la gent no recorda els seus origens? O les seves males époques? o és que ja els hi esta bé jugar la lliga amb quatre equips???.
Esperem que reflexionin i canviin d'opinió!!!!!

Anònim ha dit...

Bones, jo tambe ho trobo indignant, si la Federacio no es tira enrere, es poden fer amistosos amb els equips restants que no arribin a 15, que de ben segur que n'hi haura mes de 4.

Anònim ha dit...

podem cremar la federació ¿?

Anònim ha dit...

SI!!!! la cremem!!! a la foguera!!!!A por ella, oe... a por ella....oe!!!
Ue! 1 petò ben gran a LLeida!!

Sònix i Carol