Lliçó de rugby

Dissabte passat els lleidatans es van desplaçar a Barcelona per a jugar la quarta jornada de lliga amb el CN Poblenou-Enginyers.

El d’aquest cap de setmana va ser un partit, com el resultat clarament indica (59-7), dominat en tot moment pels locals.

Podríem dir que el dia estava gris, o que la calor de la ciutat comtal va afectar als lleidatans, podríem dir que nosaltres varem perdre el partit, o que l’àrbitre no es va afavorir, però mentiríem. La raó d’aquesta derrota va ser que el contrari va ser molt superior.

Els nois de l’Enginyers van demostrar que saben molt bé com jugar a rugby. El seu joc va ser sobretot a la mà, movent pilotes a la línea, que amb un parell de jugades ben realitzades, aconseguia la superioritat, i el conseqüent assaig. Els lleidatans, per la seva banda, es van dedicar a defendre, no tenint gaires pilotes per atacar.

El marcador va estar molt ajustat durant els primers cinc minuts, en que els nois del Bhefsan van arribar a estar per davant (5-7). Després d’aquest assaig lleidatà (Adrià Monràs), els locals no van donar cap més opció d’anotar als contraris, que van veure com queia un assaig rere un altre.

Aquest cap de setmana hi ha descans. La setmana vinent, els nois del Bhefsan Inef Lleida s’enfronten, a casa, amb el CEU. Serà dissabte, 8 de novembre, a les 17:00 h

1 comentarios:

Anònim ha dit...

MUY BONITA Y SINCERA LA CRONICA DEL PARTIDO.

UNO DEL CNPN-ENGINYERS