Primera victòria!!!

Dissabte passat va tenir lloc el partit corresponent a la 3ª jornada de lliga que enfrontà al Bhefsan Inef Lleida amb el Cornellà. Partit que, ben segur, els locals no oblidaran.

Només començar l’encontre (7’), els barcelonins, que van jugar molt be la pilota a la mà, van aconseguir anotar el seu primer assaig. Durant aquesta meitat, el partit va estar dominat en tot moment pels visitants, que no van deixar que els lleidatans passessin en gaire ocasions de mig camp, i que van tornar a assajar a escacs minuts del final (35’, 0-12). Al minut 40, però, després d’un seguit de cops de càstig xiulats en contra del Cornellà a pocs metres de zona d’assaig, l’àrbitre va considerar que havia de donar assaig de càstig favorable als lleidatans. La transformació la va anotar l’ala Adrià Monràs. Al descans, el resultat, una altre vegada molt ajustat, era de 7 a 12.

Va ser durant la segona meitat que, en contra del que ens tenen acostumats, els lleidatans van pressionar als contraris i van aconseguir capgirar el marcador. Van ser 40 minuts de domini lleidatà, en que es va veure una molt bona pressió en defensa i molta contundència en atac, tant per part dels davanters con dels tres quarts. Els assaigs, 3 en total, els van aconseguir Novo, Haughey i Tomas. Al final, primera victòria de la temporada aconseguida pels nois de Bhefsan, 26 a 12.

Aquest cap de setmana els nois del Bhefsan Inef Lleida fan el seu primer desplaçament per a jugar contra el Cnpn Enginyers. El partit serà dissabte, 25 d’octubre, a les 16:45 h a les instal•lacions barcelonines de la Mar Bella.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Enhorabona nois!!!