Tarragona 2 - Lleida 0

Aquest cap de setmana ambdós equips lleidatans han rebut a casa als equips del Tarragona RC, i ambdós partits han finalitzat amb derrota local. Un cop més, l’encontre masculí va ser molt igualat durant la 1ª meitat.

Els primers 40 minuts del partit es van caracteritzar per el nombre d’assaigs aconseguits per ambdós equips. Només començar l’encontre, els lleidatans van estrenar el marcador amb una jugada del 3/4 Martí Casorran, que després de fer-se un auto xut, va acabar marcant sota pals (7-0). Tot i que semblava que el ritme el marcaven els locals, els Tarragonins van aprofitar el seu joc a la mà per a anotar en un parell d’ocasions (7-12). El segon assaig lleidatà va arribar tot seguit, de mans del davanter Bienve (14-12). Els lleidatans, que dissabte no van estar molt encertats en defensa, sobretot a la línea 3/4, van veure com l’avantatge durava ben poc, ja que en menys de 10 minuts els Tarragonins van capgirar el marcador (14-27). Tot i aquesta remuntada, els de Ponent no van deixar de pressionar, i a escacs minuts dels descans també van ser capaços d’assajar en un parell d’ocasions. El darrer assaig, aconseguit per l’ala Marcos Novo, jugador que va debutar dissabte. Al descans, una vegada més, un resultat molt igualat, 24 a 27, com igualada va estar la 1ª meitat.

Va ser durant la 2ª meitat que el Tarragona va agafar avantatge en el marcador, per a ja no perdre-la. Amb un assaig a escacs minuts del inici, i un cop de càstig transformat, els jugadors tarragonins van sentenciar el partit (24 a 35).
Molt diferent va ser el partit de les noies, que van debutar aquest dissabte en el torneig a 12 que la Federació realitza previ a la competició oficial.

Les noies del Bhefsan Inef Lleida, que s’estan trobant amb problemes per a trobar gent, es van haver d’enfrontar a les noies del Tarragona amb només 10 jugadores (una de les quals, Pat Bros, es va lesionar al minut 2’ i haurà d’estar de baixa durant uns mesos).

Tot i ser 9 jugadores, les locals van passar l’examen amb nota, ja que durant els 60 minuts que va durar el partit, van donar molta guerra a les visitants. En atac es van veure molt bones jugades, tant a la mà com al peu. La davantera moltes vegades va ser superior, sobretot en les fases estàtiques del joc. I en defensa, tot el conjunt lleidatà va ser molt contundent, no deixant que les contraries trenquessin en cap moment la línea defensiva. Els assaigs, que per suposat van anotar les tarragonines, van ser o bé desbordant o bé xutant, aprofitant la manca de jugadores al darrera. Això, i el fet que les lleidatanes aconseguissin assajar al darrer minut del encontre, de mans de l’apertura Carme Peralta, va fer que els espectadors gaudissin de valent fins al final. El resultat final, favorable a les visitants, 5 a 27.