Curs d'àrbitres

Com tots els anys, es convoca un curs d’àrbitres. Aquest any es celebrarà a les instal·lacions de la Foixarda, a la sala de reunions i serà els dies 8, 15, 22 i 29 del mes de novembre. L’horari serà de 9 a 13 hores. El curs és gratuit i la incorporació a l'arbitratge serà progressiva i immediata.

La direcció del curs anirà a càrrec de l’encarregat de l’Àrea Tècnica del Comitè, l’Àrbitre Nacional, Eduardo Romero. És necessari que per fer la inscripció, truqueu a la Federació Catalana de Rugby, abans del dia 6 de novembre i que feu arribar el vostre interès a l'adreça dels àrbitres (arbitresfcr@gmail.com). La documentació del curs (reglaments), va a càrrec del Comitè d’Àrbitres. Qualsevol persona que hagi tingut o tingui vinculació, pot presentar-se al curs.

Posan èmfasi en aquells jugadors veterans, que per diferents motius hagin deixat la pràctica activa, per a que puguin incorporar-se de nou al nostre esport en calitat d’àrbitres. La seva experiència de joc, amb un coneixement del reglament, pot ser molt valuosa si accepten el repte de tornar a jugar a rugby. Per descomptat, la porta està oberta a jugadors en actiu de totes les edats.

L'únic prec que fan és que els que sols vulguin aprendre reglament i no tinguin intenció d'arbitrar s'abstinguin d'inscriure's.