Lleida 7 - CEU 15

Dissabte passat es va jugar, a les instal·lacions de la Caparrella, la 5ª jornada de Lliga de 1ª Catalana masculina, en que els nostres nois van rebre als nois del CEU.

El partit va estar molt igualat. La primera meitat la van dominar, sobretot, els visitants, que van fer un joc molt de davantera. Els assaigs van ser CEU 10' (0-7) i CEU 20' (0-12). Durant la segona meitat els lleidatans es van apropar en el marcador, sobretot durant els primers 10 minuts, en que van ser superioritat numèrica per expulsió d'un dels barcelonins. Al minut 8 un pase de Sergi Petanas, va facilitar a Bienve Calvin l'assaig (7-12). Molt aprop van estar de tornar a anotar, però malhauradament no ho van aconseguir. Al 20', els nois del CEU van anotar un xut de cop de càstig, deixant el marcador 7-15.

Pel que fa al que ens tenen acostumats els nois, va ser un partit poc dinàmic. El fet que els visitants agrupessin en moltes ocaions, i juguessin molt per davantera, no ens va afavorir gens.