Resultats cap de setmana

Aquest cap de setmana l’equip masculí ha jugat la seva 7ª jornada. Els nostres nois es van desplaçar a Barcelona per a trobar-se amb el Gòtics, un dels aspirants de la categoria per a dur-se el títol de lliga.

Els barcelonins van ser el dominants del partit, que va estar a les seves mans durant els 80 minuts. El domini local va començar amb una falta comesa dins de la nostra 22, que els Gòtics van xutar a pals (3-0, 5’). Durant la primera meitat ells van jugar molt bé en atac, creant superioritat en atac i assajant en tres ocasions. Al descans, el resultat era 18 a 0.

Durant els 20 primers minuts de la segona meitat els nostres nois van aguantar aquest marcador, arribant inclòs en varies ocasions a 22 contraria en atac. Malauradament, en els moments claus es perdia la possessió i no s’aconseguia l’assaig. Durant els restants 20 minuts, el Gòtics va assajar en tres ocasions més, deixant el resultat final 33 a 0.

Les noies, per segona setmana consecutiva, han vist com les contraries s’enduen, a més de la victòria, el punt bonus per fer més de 4 assaigs. Aquest dissabte l’equip femení es va enfrontar al CEU.

Com ja va passar en la jornada anterior, les noies vam anar sempre per darrera al marcador. Continuem tenint problemes per a disposar de pilotes en atac, així que el de dissabte va ser un partit en que bàsicament es va defendre.

Les locals van jugar molt bé per davantera, el que no ens va afavorir gens, ja que haviem d’involucrar més gent del compte als agrupaments, fet que les contraries aprofitaven per a, un cop fixades, desplaçar la pilota fins a l’ala i assajar. Al descans el resultat era 20 a 0.

El nostre assaig va arribar a la segona meitat. Una jugada de les tres quarts, que van desplaçar la pilota a la línea fins a les mans de la Tanya, l’arrier. Durant aquesta segona meitat hi va haver més igualtat, però a diferència que nosaltres, les noies del CEU van ser més contundents en atac, conservant molt millor la pilota. Abans del final, les barcelonines encara van assajar en un parell més ocasions, aquesta vegada, aprofitant la seva davantera. Al final del partit, resultat de 36 a 5