Pels pels!!!


Aquest cap de setmana l’equip masculí ha rebut a casa als nois del Parets. Equip, que, com el Lleida, és cuer de la classificació. El partit es va jugar dissabte, a les instal•lacions de la Caparrella.

Els lleidatans vam donar la campana només començar l’encontre, amb un assaig de mans del mig de melè Iñigo Haughey (5-0), en una jugada en que aquest va marxar sol pel tancat. Semblava que els nostres nois s’endurien la victòria, però es van confiar i els visitants els van remontar el marcador en un obrir i tancar d’ulls. La primera meitat, que va acabar 5 a 15 en el marcador, va ser dominada pels Vallesans.

Durant aquesta primera meitat es va veure un joc força desorganitzat per part dels dos equips. Per part nostre, el joc no va ser prou contundent en atac, sobretot per part de la línea tres quarts, que en més d’una ocasió ca ser parada sense guanyar metres.

Durant la segona meitat vam tenir al Parets més controlat que durant els primers 40 minuts. Al minut 7’ d’aquesta meitat va arribar el segon assaig, de mans del davanter Oriol Farreres que, amb una pilota en curt, va trencar la línea defensiva contraria. Després d’aquest assaig, ho vam continuar intentant, tenint moltes més pilotes en atac, però malauradament perdent la possessió d’aquestes en moments claus. Al final, derrota a casa, 10 a 15 en el marcador.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Va ser una pena ostia!!