Resultats cap de setmana


Aquest cap de setmana ambdós equips s’han desplaçat per a jugar els seus corresponents partits. Les noies van jugar dissabte amb el Tarragona, i els nois, al dia següent, amb el GEiEG.

El partit de l’equip femení no va poder ser oficial, ja que les noies només van presentar 9 jugadores al camp. El resultat, en aquest cas, és de 7 a 0. El que si que van fer, tot i no ser prous, és aprofitar per a jugar un partit amistós.

La sorpresa va ser quan, el Tarragona, no va acceptar jugar també amb 9 jugadores sinó amb 12, al•legant que l’entrenador volia provar coses.

El partit amistós va durar 40’. Durant aquest temps les noies van plantar cara a les contraries, arribant a fer assaig en una ocasió (Diana Gassó). Tot i la superioritat numèrica, les de Tarragona només van assajar en tres ocasions. Les nostres les paraven molt bé en defensa, però la inferioritat va pesar en l’estat físic de les jugadores. Al final, 17 a 7 en el marcador.

El dels nois va ser un partit força igualat, al contrari del que es podia esperar, ja que el GEiEG és un dels equips que lidera la competició. En cap moment es va veure un fort domini del partit per part dels gironins, el que no vol dir que no fossin superiors als lleidatans en algunes ocasions.

Diumenge es va veure un joc molt més organitzat que en altres encontres. Els nois van sortir al camp molt contundents, tant en defensa com en atac. Al començament els nostres incloïen masses jugadors als agrupaments, fet que donava facilitats als oponents per a contraatacar. A la mitja part, el resultat era 15 a 0.

Un cop solucionat el tema dels agrupaments, els gironins es van trobar amb força més dificultats per trencar la nostra línea defensiva i assajar. Durant aquesta segona meitat, només van ser capaços d’assajar en una ocasió, deixant el marcador final 20 a 0.

Podeu veure algunes de les fotos al següent link

http://www.flickr.com/photos/pobrepages/sets/72157611313152996/