12 x 10 = 88 - 5

Aquest cap de setmana les noies han començat la segona volta, amb tanta mala sort, que només 10 jugadores van poder viatjar a terres gironines. Les lesions, els treballs i la manca de compromís per part d'algunes components de l'equip, estan fent que aquesta temporada estigui sent molt dura per a les lleidatanes.

El partit va estar en tot moment dominat per les locals, que van saber aprofitar molt bé la superioritat numèrica. Tot i això, les nostres noies van demostrar que, encara que sent dues menys, poden donar alguna que una altre sorpresa. En defensa, va faltar una mica de pressió, però en atac, es van arribar a encadenar moltes jugades, tant per part de la davantera, que passant i recolzant guanyava metres, i per de la línea tres quarts, que millora en comunicació i improvisació a la mà i al peu.

El resultat final, com era d'esperar, 88 a 5, favorable a les locals. L'únic assaig lleidatà es va anotar durant la primera meitat, quan la Carme amb un xut a seguir es va plantar en zona d'assaig contrària.

Ànim noies, que ningú es desanimi, que segur que arribaran temps millors!!!