Crònica del cap de setmana

Aquest cap de setmana s’ha donat el inici de la segona volta de 1ª Catalana masculina, en que els notres nois s’han enfrontat als Senglars de Torroella.

El partit es va jugar diumenge, a les instal•lacions de la localitat gironina. Va ser un encontre molt igualat, en que ambdós equips van oferir un rugby molt dinàmic i contundent. Com ja va passar al partit d’anada, el ritme de joc va ser molt intens.

Els lleidatans van estar molt encertats, tant en atac, enllaçant molt bé les jugades a la mà, com en defensa, no deixant que els Senglars entressin pels costats dels agrupaments. Van ser molt contundents netejant els agrupaments, i van pressionar molt bé en defensa als locals, però no va ser suficient per a que aquests aprofitessin el més mínim error per a aconseguir assajar. Un parell d’errades dels nostres durant els primers deu minuts de joc, van permetre al Torroella posar-se 10 a 0 al marcador.

Tot i això, els nois van continuar pressionant, no baixant el ritme en cap moment, el que va suposar, al minut 30, gràcies a un bon treball de la davantera, el primer assaig lleidatà (Jordi Tomas). Semblava que amb aquest resultat s’arribaria al descans, però al darrer minut els Senglars van tornar a anotar. Al descans, el resultat estava molt igualat, 15 a 7, com igualada va estar la primera meitat.

Només començar la segona meitat, els nois van escurçar distàncies. Una escapada del mig de melè, Joan Petanas, col•locava el marcador 15 a 12.

Tant ajustat estava el partit, que tant els senglars com els lleidatans van veure que, per moments, el resultat es podia capgirar. Tant és així que al minut 25 el marcador va arribar a estar 20 a 19.

Es podria dir que ens van sobrar els deu darrers minuts. Durant aquests, no només vam perdre un dels nostres jugadors clau, sinó també el partit i el punt bonus per perdre de menys de 7. I és que el resultat final va ser 32 a 19.

Tot i aquest resultat, considerem que els nois van fer un molt bon paper al camp. Paper que ben segur tornaran a fer aquest cap de setmana amb el Tarragona RC.