CEU 44 - Lleida 14

Aquest cap de setmana l’equip masculí s’ha desplaçat a Barcelona per a jugar amb el CEU. El partit es va jugar dissabte, a les instal•lacions de la UB.

L’encontre el va dominar en tot moment l’equip local, fent que els nostres anessin durant els 80 minuts a remolc del seu joc. Els lleidatans, per la seva banda, van cometre força errors en defensa, errors bàsics que els van donar tres assaigs als barcelonins durant la primera meitat. En atac tampoc van estar molt encertats, sobretot al inici. Moltes pilotes van caure i es van perdre, i a més, a la línea tres quarts els hi costava trencar la línea defensiva. El primer assaig lleidatà va arribar de mans d’un davanter, en Saxito, que tot i estar pressionat per dos jugadors, va aconseguir trencar la defensa i anotar. Al descans el marcador estava 22 a 7.

Durant la segona meitat no es va deixar de lluitar, el nostre atac va millorar, així com també la pressió de la defensa, però el CEU va continuar dominant. Durant aquests 40 minuts van caure quatre assaigs més en contra, i al darrer minut, un assaig lleidatà. Els barcelonins van cometre falta a 5 metres d’assaig, fet que els nostres van aprofitar, jugant la pilota ràpid del cop de càstig que, oberta al davanter Miquel Fiol, va donar 5 punts més als nois. Amb aquest assaig, i la transformació, s’arribava al final de l’encontre, amb el resultat de 44 a 14.