Lleida 19 - Químics 22

Aquest cap de setmana l’equip masculí s'ha enfrontat al Químics, equip barceloní que es troba al mig de taula. El partit va tenir lloc dissabte, a les instal·lacions de la Caparrella.

Va ser un encontre molt igualat, encara que al principi sembles que els visitants serien els clars dominants. Aquests van ser els primers en anotar, després d’un parell d’errades bàsiques dels nostres en defensa. Al minut 15, els barcelonins ja havien aconseguit anotar dos assaigs i col•locar-se a 14 punts. Després d’això, els nois van reaccionar i van començar la remuntada. Al minut 25, després d’una jugada antireglamentària dels contraris, l’àrbitre va donar assaig de càstig a favor del Lleida, el que ens va fer entrar de nou al partit (7-14). Minuts abans del descans, però, una bona execució de l’atac visitant va tornar a afegir punts al marcador, deixant-lo 14-19 al descans.

Durant la segona meitat va començar el domini lleidatà, sobretot en les fases estàtiques. La nostra davantera guanyava totes les melès, i els tres quarts pujaven molt més contundents a pressionar. Durant els primers 20 minuts, vam anotar dos assajos, el primer de mans d'en Peta, que com ja ens te acostumats, va fer una sortida arran d'agrupament i va assajar gairebé sota pals, el que va facilitar la transformació per part de l'Adrià (14-19).

El següent assaig el va anotar en Bienve, 5 punts que amb els que s’empatava el partit (19-19). Malhauradament, tot i que es va estar a prop de tornar a assajar en més d’una ocasió, a escacs minuts del final, els de Químics van anotar un xut de cop de càstig i es van col•locar definitivament per davant. El resultat final, 19 a 22.

Tot i no guanyar, aquest cap de setmana hem aconseguit un punt bonus, el que ens treu de la darrera posició de la classificació.

Després del partit hi va haver el tercer temps, que, al contrari de lo habitual, es va celebrar a les mateixes instal·lacions i no al bar Roma. I si algú encara es pregunta perquè, doncs que faci memòria i recordi com va ser el tercer temps que se'n va oferir al partit d'anada.