Parets 14 - Lleida 35

Diumenge passat es va jugar el partit corresponent a la 17ª jornada de lliga de primera catalana, en que els nois es van enfrontar amb el Partes del Vallès, a casa d’aquests.

El partit d’aquest cap de setmana va tenir una primera meitat, pel que fa a punts, molt similar al partit d’anada. Només començar, al minut 5, els nostres es van avançar al marcador (Saxito) (0-5), el que va fer despertar a l’equip local i tornar-se amb dos assaigs consecutius (14-5). Pocs minuts abans dels descans, el lleidatans van escurçar diferències amb un altre assaig (Martí), que deixava el marcador al descans, favorable als locals, 14-10.

Va ser durant la segona meitat que els lleidatans van començar la remuntada. Al minut 11 va arribar un altre assaig (Bienve). I a partir d’aquest moment, els nois van agafar les rendes del partit, aconseguint anotar en varies ocasions. A diferència de la primera meitat, en que es van perdre moltes pilotes dins la 22 contrària, els atacs lleidatans acabaven en assaig, tant, que en els darrers 5 minuts, els locals van veure, impotents, com els hi anotaven fins a 3 més (Peta, 34' Mondejar, 36’ i Bienve 40’).

El resultat final, merescuda victòria per 14 a 35. Amb aquest resultat, a part de la victòria, tornem a fer bonus i ens allunyem cada vegada més del darrer lloc de la classificació.