El Pintado va ser tot un èxit!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el VIIè Memorial Jordi Pintado. Com és habitual, el memorial va constar d’una tarda complerta de rugby i d’una nit de concerts en directe. En total, més d’un centenar de persones es van donar cita a la Caparrella, entre jugadors/es, veterans/es, familiars i amics d’en Jordi.

La part esportiva va comptar amb tres equips masculins i dos de femenins. Per part dels nois es va jugar un triangular, amb partits de 40 min, en el que van participar el XV federat, el XV veterans i el XV de l’inefc (estudiants de l’assignatura de rugby). Les noies van jugar un sol partit de 60 min, i van comptar amb la participació de jugadores de l’Andorra, ex-jugadores i alguna alumna de l’Inefc.

Els partits van començar a les 4 de la tarda. Els primers en sortir al camp van ser els nois de l'actual equip federat i els alumnes de l’Inefc, que van comptar amb l'ajuda d'en Fredy, en David i en Carlos Oca. Tot seguit, l’equip federat es va enfrontar als veterans, donant pas al partit del femení. Ja per acabar, al voltant de les 7, els veterans es van enfrontar amb els nois de l’inefc. La veterania, com era d’esperar, ja que tots sabem que és molt important en el nostre esport, es va imposar en tots els encontres.

Després dels partits es va fer entrega dels recordatoris de la jornada i la gent es va traslladar a l’esplai de la Partida de Marimunt, on es va continuar amb el tercer temps i els concerts.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Viejos, viejos, viejos!!!

Anònim ha dit...

Classes de rugby a domicili ;)
Olders, olders, oooolders!!!