Entrenament Rugby XIII

Un cop acabada la competició de rugby a XV, comença la lliga de rugby XIII. I per a poder preparar bé aquesta modalitat, avui es realitzarà, a les nostres instal·lacions, un entrenament amb l'Eric Delherbe, entrenador dels Dragons Catalans de Perpinyà.

L'entrenament començarà a les 20:00 h, i té l'objectiu de familiaritzar als nostres jugadors i jugadores amb el rugby XIII.

Pel que fa a la competició, el primer partit que jugarà l'equip masculí serà el proper diumenge, 26 d'abril, a les 12:00 h a casa. L'equip visitant és el Tarragona, equip al que ja ens hem enfrontat a la lliga, i que no hem pogut superar en cap de les dues ocasions. Esperem que això canviï!!!

1 comentarios:

cobra1973@hotmail.es ha dit...

hola, me llamo rafa,me llamaban cobra en mi antiguo equipo...quiero pedir disculpas a todos por no escribir en catalan,se me da muy mal... estube 15 años jugando al rugby y doy mi vida por este deporte,es el mejor deporte del mundo,y se lo acnsejo a todas las personas que se interesen por este deporte...bueno hoy dia 24-04-09 despues de doce años que no juego le tengo que dar las gracias al equipo rugby lleida de darme esta grandiosa oportunidad de empezar de nuebo a ponerme en forma y poder integrarme de nuevo muchas gracias...nos bemos hoy a las 21.00