Lleida 5 - GEiEG 16

Dissabte passat els nois van rebre, a les instal•lacions de la Caparrella, al segon classificat de la lliga, el GEiEG. El partit es va jugar per la tarda, a les 17:30 h.

Al contrari del que es podia esperar, donada la diferència de posició en la classificació, els lleidatans van ser els clars dominants de la primera meitat. Durant els primers 40 minuts, van estar atacant dins camp contrari, encara que sense aconseguir anotar. Al descans, el marcador encara seguia 0-0.

Va ser durant la segona meitat que els visitants es van avançar al marcador. Els gironins van aprofitar un cop de càstig comès just davant de pals, per anotar els seus primers 3 punts. Després d’això, dos assaigs consecutius, aprofitant superioritat a la línea, van acabar de marcar la diferència (0-13). Va ser llavors quan els nostres van tornar a agafar les rendes del partit, i carregant amb força per davantera, van assajar (Salvador Llas, 30’, (5-13)). Malauradament, el poc temps restant de partit no va ser suficient per a remuntar, i el partit es va acabar amb un xut a pals transformat per part dels nois del GEiEg. El resultat final, 5 a 16.

Aquest cap de setmana darrer partit de la competició. Serà dissabte, a les 17 h, a les instal•lacions Municipals de Cornellà, contra l’equip d’aquesta localitat barcelonina.