3ers de Catalunya!!!

Diumenge van tenir lloc, a les instal•lacions municipals de Cornellà, els partits corresponents a les finals de la Lliga Catalana de Rugby Lliga (rugby XIII). Els nostres es van disputar el tercer lloc amb els nois del GEiEG, i van guanyar!!

Una vegada més, el partit el van dominar els nostres, i una vegada més, es van avançar en el marcador a escacs minuts del inici.
Com ja ens tenen acostumats, al XIII, l’atac dels de Ponent va ser molt contundent, avançat en cada contacte i guanyant sempre metres. La línea tres quarts també va estar molt encertada, i va protagonitzar importants jugades d’assaig. Al descans, el Lleida estava per davant, però la diferència al marcador no era prou amplia com per sentenciar el partit.

Va ser durant la segona meitat que els lleidatans es van allunyar en el marcador. Els gironins van pagar car el fet de no disposar de cap canvi, fet important en aquest esport. Al final, un contundent 56 a 23.

Amb aquesta victòria, l'equip masculí de rugby XIII ha quedat tercer de Catalunya. En primer lloc ha quedat el BUC, que es va enfrontar al Sant Cugat en la final. Enhorabona a tots!!!

Pel Lleida van jugar: Sergi Petanas, Joan Petanas, Paco Alcacera, Bienve Calvin, Gerard Moliner, Oscar Mercé, Quim Femenia, Marc Miró, Toni Piulats, Josep Llas, Marc Sierra, Marcos Novo i Adrià Monras. Canvi: Marc Mondejar, Dani Pardell, Antonio Altemir i Salvador Llas.