Exitòs Torneig de l'Eix

Aquest dissabte es va disputar el Torneig de l’Eix de Transversal a les instal•lacions de l’INEFC de Lleida.

El torneig el va inaugurar un partit entre els juvenils del MANRESA i els nostres Juvenils, reforçats amb joves del propi MANRESA, VIC i GIRONA. El resultat va ser de 0 a 5 a favor dels de MANRESA. Tot i la derrota va ser un bon partit pels nois entrenats per Oriol Ferrer, que aquest any tenen per objectiu la consolidació d’un equip.

Pel que fa als sèniors es va fer un triangular entre el LLEIDA, el VIC i el GEIEG, a partits de 40 minuts. Primer van jugar els nostres amb el GIRONA (segon classificat de la Primera catalana en la temporada 2008-2009) on el resultat va ser de 24-15. El segon partit el van disputar el LLEIDA amb el VIC (que milita a segona catalana) on ens vam imposar per 12-5. El tercer partit entre el VIC i el GIRONA va acabar en empat. Així el GIRONA es va proclamar vencedor i l'equip masculí de Lleida va quedar en segona posició.

Aquest torneig ha servit als sèniors com a proba abans de començar la temporada, el proper 11 d’octubre a les instal•lacions de l’INEFC. Durant el partit els nois varen demostrar bones qualitats de transmissió de pilota i alguns problemes en les touches. Destacar l’assaig realitzat pel jove Jordi Cadens, en el partit contra el VIC, que va obrir les portes de la victòria.

Desprès dels partits es va celebrar el típic tercer temps entre tots els components i la entrega dels trofeus.