FCB 15 - Lleida 8

Aquest dissabte es va disputar la quarta jornada de lliga de primera catalana a les instal•lacions de la Taixonera de Barcelona, en la que els nostres nois van visitar al F.C. Barcelona B, que és l'actual líder de la categoria.

Va ser un gran partit de rugby on els amants d’aquest esport varem gaudir de valent.

El Barça va sortir marcant el ritme des del minut 1, cosa que va fer que els nostres comencessin defensant. El marcador es va inaugurar en el minut 11 quan el Barça, en una jugada de la línea 3/4, que va obrir fins al ala, i aquest, tot i ser placat, va aconseguir assajar (5-0). La transformació, que era molt escurada, no va esser transformada. El Barça continuava jugant en el terreny de joc del Lleida i aquests aplicaven una bona defensa, que va evitar més d’un assaig. No obstant, en el minut 17, una molt bona jugada de la línea de ¾ va permetre al seu arrier assajar sota pals, i la conseqüent transformació del seu xutador (12-0). Poc a poc la pilota s’allunyava del camp del Lleida i es jugava cada vegada més al camp del Barça. El xutador Adria Monras aconseguia, a 3 minuts de la mitja part, 3 punts transformant un cop de càstig (12-3).

A la segona part els lleidatans van començar defensant-se dels atacs del Barça, que en el minut 51 va aconseguir 3 punts de cop de càstig (15-3). Però poc a poc els de la terra ferma van anar ocupant el terreny de joc del Barça i així, en el minut 57, en jugada de cop de càstig dels davanters del Lleida, en Saxito va jugar amb en Bienve, que aconseguia assajar. Llàstima que la transformació no va passar entre els 2 pals (15-8).

Després es va continuar veien un bon rugby tant en atac com en defensa per part del dos equips. Els nostres van estar jugant els últims 5 minuts amb el barça tancat en el seu camp, però la bona defensa dels de Barcelona va evitar que els de Lleida aconseguissin més punts.

El partit va acabar 15-8 donant al barça 4 punts per la victòria i 1 punt per a nosaltres per perdre per 7 punts, punt que ens pot anar molt bé per a la nostra lluita per la permanència a Primera Catalana