Lleida 41 - BUC "B" 7

Aquest dissabte es va disputar les instal•lacions de la Caparrella la sisena jornada de lliga de primera catalana, en la que l'equip masculí va rebre al BUC B, un equip de la zona alta de la classificació.

El partit va començar molt bé pels nostres, que ja en el minut 2 aconseguein assajar. L’ala esquerra, en Marcos, va correr per la banda donant una bona pilota al Peta, que va assajar sota pals, el xut va ser transformat (7-0). El BUC atacava be amb els seus ¾, però la pressió dels de Lleida els aconseguia aturar. En el minut 10 l’altre ala, l'Adrià, aconseguia escapar-se per velocitat i assajava (12-0). El BUC continuava insistint amb els seus ¾, però els flankers i la línea del Lleida continuaven aturant-los. En el minut 35 ens allunyavem una mica en el marcador, transformant un cop de càstig fàcil (15-0), però aquesta avantatge es va escurçar quan, a 1 minut del descans, els del BUC obtenien la seva recompensa i trencant entre centres, amb una bona jugada de continuïtat, assajaven sota pals i transformaven el xut (15-7).

La segona part va ser tota dels locals. En el minut 42, a partir d’una jugada ràpida de cop de càstig, jugant un parell de fases per davantera, en Saxi aconseguia un assaig, que no va ser transformat (20-7). Al minut 50 novament el gran dels Petanas va recolzar una jugada de la línia i primer amb "cintura" i "velocitat" i desprès amb força aconseguia un altre assaig, el xut a pals va ser transformat (27-7). En el minut 72, per mitjà d’un mol format a partir de touche sobre en Fiol, a 10 metres de marca, era l'Oscar, entro-en-barrena-jou, qui assajava. Aquesta transformació també va ser anotada (34-7). Ja per rematar el marcador, al minut 79, era el capità, Joan Petanas, qui aconseguia un altre assaig i l'Adrià la transformació (41-7).

Amb aquesta victòria i el bonus, l'equip sènior es col•loca a la zona mitja de la classificació i fa un gran pas de cara a mantenir la categoria.