GEiEG 36 -Lleida 15

Dissabte es va disputar el partit suspès de la 3a jornada de lliga de 1a catalana, en la que els nostres van visitar al GEIEG.

El partit va començar molt be per als lleidatans que, en el minut 5 aconseguien el primer assaig, de mans del mig de melé, Quim, quan aprofitava que la defensa del GEIEG es recol•lectava en un cop de càstig a 5 metres de marca per assajar gairebé sobre el banderí. La transformació però no va pujar al marcador (0-5). Un minut mes tard se'ns complicaven les coses, ja que vam haver de substituïr 2 davanters claus per lesió, Sergi Petanas amb un trencament de fibres al bessó i Oriol Farreres amb una contractura a les dorsals. Al minut 10 era el GEIEG el que assajava amb una bona jugada de la seva línea de ¾, que aconseguia desbordar la defensa dels de Lleida, la transformació va ser aconseguida (7-5). Durant la primera part el GEIEG era el que creava superioritat, inclòs jugant 10 minuts amb un jugador menys per una expulsió temporal, sobretot en jugades de línea i en les melés, bé pel Lleida, que aconseguia defendre’ls. Com ja va sent habitual, vam estar a 1 metre de la zona de marca dels locals però vam sortir sense puntuar. Al minut 25 el GEIEG tornava a assajar amb una jugada pràcticament igual a la de la primera marca, aquest cop però la transformació no va ser aconseguida (12-5). Al minut 38 era el Lleida el que creava la superioritat en la línea i el ala, en Bolichín, assajava pràcticament al banderí. La transformació no va ser aconseguida (12-10). En la ultima jugada de la segona part un centre del GEIEG va aconseguir un assaig sota pals, escapolint-se des de la zona de 22 del Lleida entre els jugadors de la capital del Segrià que van cometre diverses errades de placatge, la transformació va ser aconseguida (19-10).

La 2a part el GEIEG va sentenciar des del principi, aconseguint una marca transformada (26-10), després aprofitant diverses errades en el placatge dels nostres jugadors. Més tard ampliaven l'avantatge, anotant un xut a pals (29-10). Els nostres no es van donar mai per vençuts, i de la ma de l'Adri va arribar el 3er assaig, que ens ajudava a reduir la distancia. Va anotar la marca entrant a l’interior dels locals, que venien escombrant, i deixant-ne a més d'un sentat a terra. El Lleida però continuava amb moltes errades de placatge, i amb una melé que era més feble cada minut. Això va facilitar el control del partit als locals, que varen acabar guanyant, amb una altra marca transformada. El resultat final, 36 a 15.