Lleida 7 - GEiEG 20

Dissabte 13 es va disputar la 13ª jornada de lliga de 1ª catalana, en la que el Lleida va rebre al GEiEG en les instal•lacions de la Caparrella.

El partit va començar amb un GEiEG assetjant la zona de marca dels nostres, que només aconseguien defensar-se, perdent amb molta facilitat les pilotes recuperades. En el minut 20 el GEiEG aconseguia la seva primera marca gairebé sota pals, el xutador del GEiEG va passava la transformació (0-7). El joc va continuar igual amb els gironins tancant els del Segrià en la seva zona de marca, i en el minut 26, després d’implicar molts jugador locals en diversos agrupaments a 5 metres de la nostra zona de marca, els gironins varen desplaçar la pilota aprofitant la superioritat numèrica en la línea de ¾, i aconseguien un nou assaig, que no ser transformat (0-13). Els visitants continuaven tancant el Lleida en el seu camp i en el minut 32 el GEIEG va jugar cop de càstig amb rapidesa i després d’una errada de placatge, assajaven gairebé sota pals, aquet cop però la transformació va ser aconseguida (0-17). Després els 3 marques els de Lleida van ser capaços de guanyar metres i conservar més la pilota i així en el minut 39, després d’un agrupament, obríem ràpidament la pilota cap a l’esquerra i en Bolichin aconseguia passar entre dos defensors que s’estaven recol•locant i assajar, la transformació va passar entre els pals. (7-17).

La segona part es va caracteritzar per un joc desenvolupat bàsicament sobre la línea de 40 del Lleida, on la pilota, tot i estar més en mans dels visitants que dels locals, alternava d’equip amb facilitat. En el minut 59 es lesionava el taloner Dani Pardell, i el Lleida es quedava amb 14 sobre el camp, degut a llarga llista de lesions que acumula, a més, degut a falta de primeres línies locals, les melés van haver de ser pactades a partir d’aquell moment. Els de Girona en una ocasió varen estar molt a prop de l’assaig però la defensa local ho va evitar. El GEiEG va aconseguir sumar punts en la segona part fruit d’un cop de càstig en el minut 45 (7-20) però ja no va haver més punts per cap dels 2 equips