Tot un èxit de Memorial


Aquest dissabte es va disputar a les instal•lacions de la Caparrella la VIIIª edició del Memorial Jordi Pintado, que va ser tot un èxit d’assistència.

Els partits van començar a les 16 h, amb la categoria femenina. Les noies del Lleida es van enfrontar, en el primer partit, a la UE Santboiana, i en el segon, al Tarragona RC. La UE Santboiana va ser la clara dominant dels encontres però, tot i això, el conjunt lleidatà, que està treballant amb gent nova per a tenir equip en competició la propera temporada, va fer una actuació molt positiva, amb noies amb moltes ganes de jugar i, sobretot, d’aprendre.

Després del femení es va jugar el triangular juvenil, categoria novetat del torneig, i que, si tot va bé, serà novetat en la història del club lleidatà, ja que fins ara no hem tingut mai un equip de categories inferiors en competició. Els joves lleidatans es van imposar en el primer partit al Químic, gràcies a un assaig al minut 1 de mans de Nando Jové. En l’altre encontre, amb el Manresa, van ser una mica inferiors. Es va perdre el partit però no les ganes de lluitar fins al darrer moment. Els manresans van ser els dominants de la categoria.

Entre partit i partit, el president de la Federació Catalana de Rugby es va adreçar als jugadors novells per a felicitar-los per la seva nova incorporació al cub i per a animar-los a continuar en aquest esport per a nosaltres tan estimat, però malauradament poc conegut a la nostra ciutat.

I per finalitzar la vessant esportiva del Memorial, l’equip sènior, amb reforços de jugadors veterans i algún universitari, va jugar un partit amb un combinat de jugadors del BUC i del Vic. Va ser un partit molt igualat, en el que es van poder veure jugades molt contundents, tant per part del combinat convidat com dels locals. El resultat encara és una incognita....

I acabats els partits, tots els participants i els seguidors que es van apropar a les instal•lacions de La Caparrella ens van desplaçar al local social de la Partida de Rufea, on es va fer el tradicional tercer temps/sopar, es van lliurar els recordatoris de la jornada i es va donar inici a la part musical del Memorial, amb concerts fins a altes hores de la matinada.

3 comentarios:

Anònim ha dit...

els juvenils no vam ser inferiors contra el manresa simplement es que estavam cançats!!

Anònim ha dit...

més cansats estavem nosaltres que acabavem de jugar contra els químics!

això es una excusa !!

visca el rugby manresa !!

CE Inef LLeida Rugby ha dit...

Tens tota la raó!!! excuses, Berni, excuses!!!