XIII Torneig de l'eix

Aquest dissabte es va disputar el Torneig de l’Eix Transversal a les instal•lacions del club de Rugby de Vic.

Els equips participants varen ser el Vic, el Manresa, el GEIEG i el Inef Lleida. Cada equip disputava 2 partits de 20 minuts per part. En el primer partit es van enfrontar el Vic contra el Manresa, on el primer va aconseguir la victòria. Els nostres, que venien a disputar el seu primer partit de la pre-temporada, es va presentar amb un equip molt jove amb diversos juvenils i cadets. En el seu debut varen enfrontar-se contra el GEIEG. L’equip, entrenat per Carme Peralta i Josep Charco, va començar molt bé, tenint la pilota i jugant en el camp del GEIEG, però desprès d’aquests primers minuts de domini dels de la terra ferma els de Girona varen passar a ser els dominadors del partit.

Els lleidatans varen mostrar moltes mancances en defensa, cosa que va permetre al GEIEG, que demostrava estar molt ben rodat, fer diverses marques. A banda de tenir molts problemes en defensa, les pilotes que disposavem en atac eren ràpidament recuperades pel Girona. Tot i això, es va aconseguir un assaig a base de diverses internades de la nostra davantera. Al final dels 40 minuts el Girona havia guanyat amb molta claredat.

El Girona i el Vic es van diputar el títol de campions del Torneig on, tot i la bona primera part del Vic, els de Girona es van acabar imposant gràcies al seu joc amb molta continuïtat. L'Inef Lleida es va disputar el tercer i quart lloc contra el Manresa. Aquest va ser un partit més lleig i caòtic, amb moltes imprecisions per part dels 2 equips, els de Lleida a part de continuar tenint problemes en defensa (tot i millorar respecte el partit contra el Girona), no aconseguien continuïtat en atac i perdien la pilota amb molta facilitat, a més, en aquest segon partit, també es va demostrar que els nostres jugadors no estan en el seu millor moment pel que fa a la forma física. Els de Manresa es van acabar imposant gràcies a dos assajos, un a la primera part i l’altre a la segona.

En general es va demostrar que ens queda molt treball per arribar a estar al òptim nivell. Cal destacar però la bona actuació dels joves del equip, entre ells especialment els Germans Pla, l’Aleix Buira, l’Estebo i en Pau Ripoll, que va fer una molt bona actuació, sobretot en defensa.