El Fènix arrasa

Aquest dissabte les dues categories masculines s'han enfrontat en partit amistós contra el FÈNIX CR.

Els primers en jugar varen ser els juvenils. El partit va començar molt malament pels locals que es varen trobar davant amb un equip molt fort físicament. A més, els nostres juvenils s’organitzaven molt malament en defensa, permetent al FÈNIX atacar amb certa facilitat. En els primers 20 minuts de joc els visitants van assajar fins a 4 vegades. Després, els locals es varen organitzar millor en defensa, i fins i tot varen tenir algunes pilotes bones en atac. En els minuts finals de la primera part, desprès de diverses accions bones d’atac, el davanter Jaume Piñol aconseguia un assaig pels de Lleida.

Els primers 5 minuts de la segona part varen tornar a ser molt dolents pels nostres, i els del FÈNIX ho varen aprofitar per fer 2 marques més. Desprès però, els joves del INEF varen tornar a tenir 10 minuts de bon joc. La resta del partit, però, els visitants varen ser els clars dominadors del partit, ja que els de Lleida ja estaven molt cansats físicament. Es va arribar al final del partit amb una contundent derrota per 5 a 57.

Aquest és el primer partit que disputa l’equip juvenil, que té previst competir en la lliga catalana a partir del novembre. Tot i la contundent derrota contra un equip molt rodat es varen poder veure bones accions dels del INEF Lleida.

Desprès es va jugar un partit entre les jugadores del l’equip femení, que aquest any torna a competir en lliga. Aquest partit va servir per a que les noves incorporacions, que són moltes aquest any, vagin ficant en practica tot el que han estat entrenat l’últim mes.

A les 18:00 era l’hora del sènior masculí. El partit va començar amb igualtat de forces, però poc a poc, els visitants varen aprofitar les errades defensives dels lleidatans, sobretot en la davantera, per ficar els nostres en el seu camp. A més, el FÈNIX tenia molts recursos en els seus ¾, cosa que va fer que els de casa revessin diversos assajos. En la primera part però, després d’un parell de bones accions dels ¾ locals, en les que varen guanyar molts metres, van permetre que en Zangano fes pujar els primers 5 punts en el marcador.

En la segona part, durant els primers minuts, semblava que els de l’INEF tenien alguna cosa més a dir en el partit, ja que en un cop de càstig va permetre a en Saxito fer el segon assaig. Però després d’aquest marca els locals varen tenir una baixada física que va permetre als del FÈNIX acabar d’enfonsar-los amb diversos assajos. Al final el marcador va ser de 12 a 43.

Aquest és l’últim partit dels nois abans del inici de la lliga. L’equip haurà de millorar molt en diversos aspectes, sobretot la defensa i la condició física per mantenir-se un any més a primera catalana.