Cara i creu

Aquest cap de setmana l’equip sènior masculí del CE Inef Lleida ha descansat, però els altres dos equips del club han disputat les seves respectives jornades de lliga. Dissabte, a les 13:15 h, l’equip juvenil va jugar amb el CEU, a Barcelona, i les noies, diumenge a les 12:00 h es van desplaçar a Tarragona per a jugar amb l’equip femení d’aquesta localitat.

L’equip juvenil no va estar tan encertat com en els darrers partits, el que era d’esperar al enfrontar-se amb el primer classificat de la lliga, el CEU. Un equip molt més expert i consolidat que el nostre, que va fer patir de valent als nostres jugadors. Tot s’ha de dir, el mal estat del camp tampoc va facilitar que els joves del CE Inef Lleida es trobessin agust al terreny de joc.

Durant tot el partit, el CEU va ser qui va dominar l’encontre, donant poques possibilitats d’atac als nostres i, per tant, fent que els de Ponent es dediquessin, pràcticament els 80 minuts de joc, a defendre. Els assaigs varen anar arribant, gairebé sempre, per bones accions de joc de la línea tres quarts contrària, que desplaçava molt bé la pilota, creant superioritat i desbordant pels laterals. Al descans el resultat ja era favorable als barcelonins per 31 a 0.

Tot i el clar domini dels locals, el nostre equip va demostrar que té una davantera molt consolidada, que sap treure profit en les fases estàtiques, ja sigui a la melè o a la touxe, i que en moviment pot crear situacions de perill. Malauradament, els ilergetes no varen arribar, en cap ocasió, a zona d’assaig contraria, arribant al final del partit amb un 76 a 0 al marcador.

Contundent derrota que tard o d’hora havia d’arribar, donada la inexperiència dels nostres joves jugadors, que varen ser felicitats pels contraris degut a que en cap moment es varen abaixar els braços i sobretot perquè van estar lluitant fins al final.

El partit del sènior femení es va jugar diumenge. Al contrari que en jornades anteriors, l’equip femení del CE Inef Lleida va ser el dominant del encontre.

El partit es va haver de jugar a 12, donada la manca de jugadores de l’equip local, així que les lleidatanes, que disposaven de 18 jugadores, varen tenir molts canvis, el que els hi va donar molt oxigen a l’hora de jugar.

El començament del partit va ser força desorganitzat. Les nostres noies varen disposar de moltes pilotes en atac, ja que la davantera va estar molt encertada en les fases de conquesta, però, malauradament, aquestes pilotes no eren aprofitades per les tres quarts, que les perdien amb molta facilitat.

Poc a poc, les noies del CE Inef Lleida varen començar a conservar millor aquestes pilotes, desplaçant-les amb rapidesa a la línea tres quarts i fent jugades que acabaven amb assaig. Al final del encontre, amb tots els canvis realitzats, es lesionava l’ala Critina Pedrosa, al anotar el darrer assaig. Molts ànims guapa!!!

El resultat final, 0 a 29, favorable a les nostres noies, que a més dels 4 punts per la victòria s’enduen també el punts bonus ofensiu.