El femení cau a casa

El partit de l’equip femení, que es va disputar a continuació del partit del juvenil, també va estar molt emocionant. Les noies de la UE Santboiana varen ser superiors, però les del CE Inef Lleida en cap moment es van donar per vençudes.

En el seu segon partit de lliga, les noies van disposar de més pilotes en atac, no dedicant-se tant a defendre com en l’anterior partit amb Gòtics. Les visitants varen fer dos assaigs a la primera meitat, a partir de dos errors bàsics de la defensa lleidatana (0-12). L’assaig del CE Inef Lleida, que va arribar a escacs minuts del descans, va ser a partir d’una pilota interceptada per l’ala Lorena Botanch, a partir d’una molt bona pressió defensiva de la línea tres quarts (5-12). Durant la segona meitat, les visitants tan sols varen ser capaces de fer un assaig més, deixant el marcador 5 a 19.

Molt bona la progressió de l'equip d'ençà de la primera jornada. Seguiu així!!!