Jornada de Rugby Universitari

Ahir hi va haver doble sessió de rugby universitari. Els llimacs varen disputar el seu segon partit de lliga a les instal·lacions del Inefc, contra l'equip de la UdG. Va ser un partit força igualat al inici però que a mesura que va anar avançant el temps, també ho va fer el domini dels visitants, que varen acabar imposant-se per 0 a 26.

Les noies, per la seva banda, es varen desplaçar a Vic per a disputar la 1ª Jornada de la Lliga a 7. Amb un equip molt nou, les lleidatanes varen anar agafant confiança a mesura que s'anaven jugant partits.

En el primer partit, amb la URL, les noies varen jugar força desorientades, no tenint massa clar encara el què havien de fer o a on s'havien de col·locar. En el segon encontre, amb la UVic, la col·locació de les Lleidatanes ja va ser millor, així com el joc a la mà, però en aquest cas les contraries varen ser més contundents en les situacions de contacte. Afortunadament, ja al darrer partit, les noies de la UdL varen poder fer un joc dinàmic a la mà, amb bons recolzaments, el que els hi va permetre imposar-se a la UPF. Els resultats dels partits varen ser:

URL 19 - UdL 0
UVic 24 - UdL 5
UPF 0 - UdL 25

El proper partit dels llimacs és la setmana vinent, divendres dia 19 amb la UPF, a casa seva.

I la següent jornada de les noies és el dia 2 de desembre, a les instal·lacions de la UB.

Tota la informació referent a aquests campionats universitaris la podeu trobar a la web http://www.esportuniversitari.cat