Resum del 2010

L’any 2010 s’acaba i no està de més fer un breu resum del que aquest ha significat per la secció de rugby del club, ja que, sobretot, ha estat un any de celebracions. Qui ens havia de dir que arribaríem al 25è aniversari amb tant bona forma?

Ha estat un any marcat per la consolidació d’un equip juvenil, fruit dels esforços que molts han fet, durant els darrers anys, fent promocions als Instituts... “hem fet història”, es el que no varem parar de repetir els veterans durant el sopar de final de temporada.

Després d’un parell d’anys ha tornat l’equip femení, que torna a competir, i a 15!!! i amb elles torna l’alegria que les caracteritza al camp (i als bars, perquè no dir-ho).

I el sènior, que podem dir del sènior... Els resultats parlen per si sols. Per fi podem dir que hem deixat de ser una banda per passar a ser un equip, format per molt bons jugadors, amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de millorar.

No ens hem de descuidar, però, de que hem de seguir treballant. No podem deixar d’entrenar, d’animar, de fomar-nos; en resum, de créixer com a club. Volem més, més jugadors/es, més seguidors i, perquè no, més triomfs. Penseu que encara som la “petita illa de Lleida”, i hem de deixar clar que aquesta illa està en continuo creixement. Igual que al camp, hem d’anar sempre endavant!!!

I, ja per acabar, crec que no està de més agrair a tothom per la feina que està fent, des de el seguidor que no es perd ni un partit, encara que això suposi perdre tot un dia anant a Barcelona; el jugador/a que surt ràpid de treballar o de classe per anar a entrenar amb la resta de companys/es, encara que estiguem a -2 ºC al exterior; els pares i mares, que porten i recullen els fills a la Caparrella, en Carlos, que gestiona i no qüestiona, el Presi, que ens deixa portar la secció a la nostra manera, els de manteniment, per tractar-nos tant bé i tenir-nos el material sempre a punt, o en Bernabé, que sempre té alguna sorpresa amagada al autobús. I ja per acabar, a tots els entrenadors/es, que de forma altruista, dediquen hores del seu temps lliure a formar als nostres jugadors/es.

A tots, moltes gràcies, que tingueu molt bones festes i com ja sabeu, molta salut i molt rugby!

1 comentarios:

Jaume Piñol ha dit...

Igualment!
Que tingueu un molt bon Nadal tots i totes.

Gracies per donar la oportunitat de jugar a un esport com és el rugby.

Jaume.

Ale salut, rugby i birra!