GEiEG 64 - Lleida 17

Aquest diumenge el CE INEF LLEIDA es va desplaçar a Girona per jugar el darrer partit de lliga contra el GEIEG, el primer classificat de la categoria.

El partit va començar bé pels del Lleida, jugant de tu a tu contra el líder, amb bon joc a la mà i bons recolzaments, el que els va permetre que, en el minut 10, ficar-se per davant en el marcador (0-7) amb una escapada del segona línea, en Fiol. Tot i això, la resta del encontre va ser el GEIEG l’únic dominador, trobant la manera de ser sempre superiors a la línea i desbordant als nostres ¾. Abans del descans, un cop de càstig, anotat per en Quim Femenia, permetia escurçar una mica la diferència, però el resultat a la mitja part ja era de 31 a 10.

La segona part el GEIEG encara va jugar millor i el Lleida pitjor, es van cometre força errors defensius, que permetien als locals penetrar la línea defensiva amb facilitat. Tot i això, al minut 75, arribava el segon assaig lleidatà, de les mans del juvenil Jaume Piñol, que es va obrir pas entre els davanters gironins i va arribar a marca. Amb aquest assaig transformat s’arribava al final de l’encontre amb el resultat de 64 a 17.

Amb aquest partit finalitza una lliga que al final ha estat força complicada per els nois del CE Inef Lleida, ja que d’ençà que va començar la segona volta han vist com anaven perdent jugadors claus per lesió i que han hagut de tirar de juvenils que, tot s’ha de dir, han fet molt bona feina.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Aupa amb els juvenils!!!
La perla.