Un èxit de Memorial

Dissabte passat es va celebrar la IXª edició del Memorial Jordi Pintado. Com cada any, la jornada de rugby i música, dues passions d'en Jordi, va ser tot un èxit. Més d’un centenar de persones es van aplegar durant el dia per a recordar el nostre estimat company.

El memorial va començar pel matí, amb el partit dels més joves, els cadets e infantils, que es van enfrontar al Club Pollença de Rugby, equip entrenat pel Mallorqueta, ex-jugador del club. Després, es va fer un dinar de germanor i a les 15 h varen tornar a jugar els mateixos equips, aquesta vegada els mallorquins es van reforçar amb jugadors del Sales Viladecans. Tot seguit, el combinat juvenils-sènior-veterans es va enfrontar al Sènior del Sales Viladecans, equip força novell, en el que hi havia alguns ex-jugadors lleidatans (els germans Valls, en Monoloco, en Sergi Morera i en Flipi).

I per acabar, partit oficial de les noies del CE Inef Lleida contra l’INEF Barcelona, equip que va fer una demostració al camp del bon nivell que tenen i que les ha portat a ser les actuals campiones d’Espanya. Les locals, però, no es van venir abaix en cap moment i, tot i els assaigs en contra, 14, van lluitar fins al final, intentant aprofitar alguna de les poques pilotes per a assajar. Malauradament el marcador lleidatà no es va estrenar i el resultat final va ser 0 a 90. L'objectiu de les noies, que era no arribar als 101 punts de l'anada es va assolir.

Després dels partits, com és habitual, tothom es va desplaçar al local de la Partida Marimunt per a gaudir d’un bon sopar, acompanyat per la projecció del partit de futbol. Es va fer la entrega dels recordatoris i la festa i els concerts de música varen ser el toc final de la jornada, que podríem dir va ser memorable.

Els pares d'en Jordi, que mai es perden aquesta cita, ens varen transmetre la seva gratitud i van voler destacar la importància que té per a ells que, després de 8 anys, la gent que hi ha al club (i el Manresa, que també fa cada any el seu memorial) encara seguim montant-la grossa per a recordar en Jordi.

3 comentarios:

Anònim ha dit...

m'agrada

SERGI MORERA ha dit...

Em va encantar poder veure a tanta gent del Lleida. Ho esteu fent molt bé, no afluixeu que els resultats aniran sortint. Per cert jo també vaig jugar amb el Viladecans.

Sergi Morera

Unknown ha dit...

Sorry Sergi, però es que el vostre partit amb prou feines el vaig poder veure!!! ara m'ha dit l'Oscar que tu i en Flipi vau jugar amb ells. Ho corregeixo ara mateix!!!

I gràcies a tu i a la familia per venir a veure'ns!!!