Lleida 17 - CEU 0

Aquest cap de setmana l’equip Femení del CE Inef Lleida ha disputat la darrera jornada de la competició, dissabte a les instal•lacions de la Caparrella contra el CEU, equip que en l’anada es va imposar a les lleidatanes per 20 a 15.

El partit va estar molt igualat, sobretot durant la primera meitat. Les lleidatanes pressionaven molt bé en defensa, fent cometre errors en la línea contraria, però no acabant d’aprofitar-se d’aquests.

Al minut deu es lesionava la Tata, fent que reestructures tant la melè com la touxe, que fins llavors havia funcionat molt bé (i que ho va continuar fent), i el primer cente, la Lereile, era expulsada 10 min. per placar a una jugadora sense pilota. Varen ser els minuts més durs, però les locals varen aguantar amb una jugadora menys i no van permetre que les contràries anotessin. Van ser els minuts clau del partit.

Ja amb quinze jugadores, arribava el primer assaig lleidatà. Va ser de mans de l’ala, l'Ana, que es va escapar per la banda després d’una molt bona transmissió de la línea tres quarts. Després d’aquesta jugada, el joc de les lleidatanes va millorar força, sobretot en atac, però tot i això amb el marcador 5 a 0 s’arribava al descans.

Només començar la segona meitat, la pilar, la Tasquis, va haver de ser substituïda, també per lesió. Durant aquesta meitat el joc en atac de les lleidatanes va ser molt bo. Les noies del CE Inef Lleida van crear força ocasions de perill amb la pilota a la ma i varen ser molt contundents en defensa. Es van saber aprofitar les pilotes que es van disposar, que no van ser moltes, ja que hi havia molta igualtat a l’hora de disputar les pilotes als agrupaments. Al minut 70 arribava el segon assaig, protagonitzat pel centre, llavors ja apertura, la Lorelei, (intentant arreglar-ho...). Assaig que ella mateixa transformava (12-0).

Es va continuar fent un bon joc en atac, desplaçant amb rapidesa la pilota a la línea tres quarts, i al minut 80, després d’un seguit d’intents de la davantera, va arribar el darrer assaig, de mans de l’ala, Lorena Botanch, deixant el resultat final 17-0.

L’equip femení va fer un gran partit. Aquest resultat reflecteix perfectament la bona progressió de les noies, un equip amb gent molt nova i que ja pensa en com millorar per a ser més competitives de cara a la següent temporada.

Com us podeu imaginar, la celebració per la nit no es va fer esperar i les noies van ser la sensació de la pista de ball del Fissure!!!

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats a totes les noies de l'equip femeni de rugby Inefc Lleida.
Jo se de bon grat que els inicis en aquest equip son molt durs però si sou capaces de jugar unes temporades juntes i consolideu l'equip... us aseguro que aquets anys els portareu sempre al cor, i el Lleida sempre serà el vostre equip!!.