Temporada Acabada

Queda ja enrere la temporada 2010/2011, plena de molta ilusió i esforç per part dels equips, i de grans esdeveniments, com és el Memorial o el dia del club, celebrat el dissabte passat.

Molts varem ser els que ens varem ajuntar al Inefc per a disputar els tradicionals partits de novells contra veterans. La veritat sigui dita, em sembla que aquesta any els partits varen estar més igualats que mai. El que és molt bona senyal si pensem en el futur.

I després dels partits, sopar de cloenda amb més de 60 persones. Jugadors/es de totes les edats, veterans i amics, varen gaudir del sopar i de la posterior entrega d'obsequis i recordatoris. No va faltar algún que unaltre discurs i l'actuació estelar del trio la la la, que ara ja ha pasat a ser quarteto.

Com a responsable de la secció de rugby del Club, agrair la feina feta per tothom durant la temporada, sobretot als tècnics, i espero que a molts us torni a veure al setembre, amb les mateixes ganes e il·lusió.

I pels que ens deixeu, pel motiu que sigui, ja sabeu que la porta queda oberta per al que faci falta. Bon estiu a tothom!!!

1 comentarios:

Gronyan ha dit...

Gràcies a tu, per tenir tanta paciència amb nosaltres. Com a veterano em va fer molta il·lusió veure un partidet de juvenils, molts ànims!!
L'any que ve si voleu tinc entrades per la sala Vip de la Pacha d'Eivissa i per la Space. Ja ho podem anar preparant.