Crònica del cap de setmana

Cap de setmana complert per a la secció de rugby del CE Inef Lleida. Tots tres equips han disputats els seus respectius partits fora de casa.

Les noies van ser les primeres en estrenar la jornada, disputant el seu primer partit de la temporada amb les vigent campiones, el Inef Barcelona. Les locals varen ser les clares dominants del encontre, però a diferència dels darrers encontres entre aquests dos equips, les lleidatanes es van mostrar molt més organitzades i contundents en defensa, i van tenir més opcions en l’atac. El resultat final, 72 a 0.

El partit dels juvenils es va disputar després, amb el Hospitalet. Els lleidatans van sortir molt forts, tot i que els primers en anotar van ser els locals (5-0). Després d’aquest primer assaig, els joves del CE Inef Lleida van prendre el control del partit, protagonitzant molt bones fases en atac, guanyant sempre metres els davanters en l’eix profund, i aconseguint rematar les jugades en la línea ¾. Al descans el resultat era favorable als de Ponent, 5-12.

El domini lleidatà va continuar durant l’inici de la segona part, que és quan va arribar el tercer assaig, de mans del protagonista del partit, Pau Ripoll (5-19). Va ser llavors quan va començar la remuntada dels locals, que van saber veure el punt feble dels contraris. Amb un parell d’assaigs desbordant a la línea es van col•locar 17-19 al marcador, i a escacs minuts del final van aconseguir capgirar-lo, enduent-se la victòria per 22-19.

L’equip sènior va jugar a Torroella de Montgrí, amb els Senglars. Els 15 lleidatans que es van desplaçar a terres gironines van aguantar molt bé la primera meitat, arribant al descans perdent per 7 a 3. Durant la segona meitat, però, el domini va passar a ser clarament local. El cansament es va fer valdre, els senglars van saber fer una bona lectura de les mancances dels lleidatans i es van imposar amb un contundent 39 a 3.

En resum, cap de setmana de derrota, però segur que entre tots sabrem tirar endavant i treballar per a que tot vagi a millor!