Crònica del cap de setmana

Un altre cap de setmana complert per a la secció de rugby, aquest però, amb millors resultats que a la jornada anterior.

Els juvenils van ser els primers de la secció en competir. Dissabte per la tarda es van desplaçar fins la localitat de Sant Cugat per a disputar la darrera jornada de la 1ª Fase. El local, clar favorit a quedar primer de grup, va demostrar un gran joc. Els lleidatans van aguantar molt bé els primers 20 minuts, arribant a estar 12 a 6 en el marcador, però l’experiència dels contraris, i el seu bon joc, van fer que aquest marcador s’anés engrandint a mesura que passaven els minuts. Tot i la diferència de punts (87 – 9), els ilergetes no van deixar de lluitar i es van dedicar a defendre lo millor que van poder.

Després d’aquesta 1ª Fase, el juvenil del CE Inef Lleida queda classificat per a la competició de 2ª catalana, que s’inicia el cap de setmana del 6/7 de novembre.

L’equip femení va jugar a casa, amb les noies de la UE Santboiana. Tal i com demostra el resultat (0 – 0), va ser un partit molt igualat i molt intens per part dels dos equips. Les lleidatanes es van dedicar, bàsicament, a defendre els diversos atacs de les visitants, que en un parell d’ocasions es van quedar a no res de fer assaig. Molt bona feina defensiva per part de les locals, organitzades i pressionant. Llàstima que amb la pilota a la mà no es va crear masses ocasions perilloses i no es va aconseguir mai arribar a zona d’assaig.

Aquest cap de setmana les noies són les úniques que competeixen. El partit erà diumenge, a les 12:00 h, a casa amb el Valls.

I per últim, ja diumenge, partit molt emocionant el del sènior masculí, que va aconseguir la seva primera victòria amb el CEU.

Els 20 primers minuts van estar molt igualats, no estrenant-se el marcador fins al minut 22, de mans de l’equip visitant (0-7). Va ser a partir de llavors que els lleidatans van fer el seu joc més organitzat, creant força ocasions de perill i aconseguint anotar passats uns minuts (7-7). La pressió defensiva va ser molt bona, el que va fer que l’equip barceloní perdés en força ocasions la possessió de la pilota. A escacs minuts del descans, era en Bienve qui tornava assajar (14-7). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

La segona meitat va continuar força igualada, encara que el ritme de joc el marcaven els nostres. Els nois del CEU, però, van saber aprofitar una mala recol•locació en defensa per sumar 5 punts més al marcador (14-12). Cap dels dos equips no va deixar de lluitar, sent els lleidatans els qui anotaven en el minut 62 (19-12) i el CEU en el temps de descans (19-17).