Partit Lleida - Sant Cugat

Reflexions del partit, per Josep Charco:

"Hem de fer una valoració molt positiva d’aquest partit. Com sempre, a banda de lectures individuals i de que cada jugador pot i ha de fer la seva crítica personal, constructiva.

Diumenge va jugar tothom que estava al partit, el que no sempre és possible; i això és molt bó. Hem de felicitar els més joves. També cal esmentar el Toni, que s’ha fet el primer partit complert de 1, i el primer partit del Jandro; i el Mac, que ha estat sempre al lloc i ha fet un molt bon partit, fora del seu lloc habitual. Els altres, respectarem i facilitarem més la feina del 9, parlant menys.

En atac, hem estat capaços de superar la seva defensa en moltes ocasions. Cal que conservem la pilota i seguim progressant després. Se’ns han caigut pilotes un cop superada la defensa, però de positiu respecte el darrer partit, és que hi havia més suport, per poder buscar la continuitat… i també cagar-la. Hem jugat cops de càstig més dinàmics, evitant la confrontació per la confrontació, és una bona iniciativa. La melé ha anat força bé a la primera part, tot i que no hem tret pilotes gaire bones. La touche fluixeta.

En defensa, hem fet un pas endavant en quant a la organització col•lectiva. Importantíssim.

Hem ocupat molt millor l’espai i no hem estat tant "pardillos" com per a disputar un ruck perdut. Ok, però pot ser una flor d’hivern si no seguim entrenant. Hem fallat placatges, sí, i ens cal millorar el recolzament interior per evitar que l’errada en un placatge faciliti la penetració de l’atac. Això és millorable i ho entrenarem. El que no podem permetre és que ens faci assaig sota pals un jugador que ha entrat a la zona prop de lateral! Això és actitud i no cal esperar a l’entreno per a millorar-la.

Jugar dinàmic, pot ser una molt bona opció davant equips forts, però necessitarem més capacitat física."