BUC-UBAE 24 - LLEIDA 3

Aquest dissabte l’equip juvenil del CE INEF LLEIDA es va desplaçar a Barcelona per jugar contra el BUC-UBAE en el primer partit de la segona volta.

El partit va començar amb molta intensitat i duresa en el contacte per part dels dos equips. Aviat es van complicar les coses pels del la terra ferma, ja que en el minut 4, en una bona jugada individual de l’apertura lleidatà, Josep Leiva, aquest aconseguia trencar la línia d’avantatge dels locals i es lesionava el genoll , havent de ser substituït. Des dels primers minuts el BUC-UBAE va demostrar que es volia ficar per davant, amb una línea de ¾ mol intensa i agressiva en defensa, que parava molt bé els atacs dels de la línea dels de Lleida. En atac els de Barcelona combinaven bones accions dels ¾, amb l’ajuda d’algun davanter que s’incorporava, que feien recular sempre la defensa dels del CE INEF LLEIDA. Així en el minut 10 els del BUC protagonitzaven una bona jugada que acabava en assaig i també passava la transformació (7-0).

El partit va continuar igual amb intensitat i duresa, però eren els locals els que aconseguien jugar al camp dels de la terra ferma. L’equip del Lleida va fer un gran esforç col•lectiu en defensa però quan recuperava la pilota, tot i aconseguir fer bones penetracions, no hi havia bona continuïtat i acabava perdent-la. En el minut 22 el Lleida escurçava distancies amb un cop de càstig (7-3). El BUC però poc desprès, en una molt bona pressió defensiva sobre la línea de 22 dels de LLEIDA, acompanyat d’unt parell de males decisions de l’atac dels nostres, aconseguia el seu segon assaig. (12-3). Els Il•lergetes van continuar lluitant i obligant al BUC a treballar molt en defensa. En la última jugada de la primera meitat, en un bon atac dels visitants en el camp dels locals, es perdia la pilota en una mala passada a la línea de ¾ que recuperava el BUC i aconseguia un altre assaig, a més, en la mateixa jugada, els lleidatans perdien el seu capità Bernat Pla per lesió.

La segona part començava amb el resultat de 17-3, ficant les coses molt complicades als de LLEIDA. A més, el BUC va sortir a resoldre el partit i el LLEIDA nomes podia defensar-se. En el minut 55 en un jugada de melé del BUC a la línea de 22 dels de LLEIDA amb una mala defensa de la línea de ¾ dels de LLEIDA el BUC assajava i passava l transformació deixant el partit pràcticament sentenciat ( 24-3).

Els Il•lergetes no van deixar de lluitar i es van passar gairebé la resta de la segona part jugant en camp contrari, però la bona defensa del BUC i les males decisions en atac en els últims moments van impedir aconseguir l’assaig que mereixen quedant el resultat final (24-3)

El millor del partit:
1- El Joc net per part dels 2 equips.
2- El bon joc per part dels 2 equips.
3- El gran tercer temps fet per l’equip del BUC (La fideuà estava per llepar-se els dits!!!!)
4- Les ganes de tots els jugadors i l’esforç durant els 80 minuts.
5- Que el BUC ens ha demostrat que amb una bona defensa es pot guanyar un partit.
6- Que podem millorar en atac i en defensa.