Segona victòria del any

Dissabte per la tarda es va disputar el partit del equip sènior de la secció, que va rebre als Senglars de Torroella. Els de l’Empordà, situats a la zona mitja alta de la classificació de 1ª Catalana, mentre que els nostres, penúltims classificats.

Els del CE INEF Lleida varen sortir decidits al atac i durant els 10 primers minuts varen estar atacant sobre l’eix, jugant en el camp dels del Torroella. Però degut a la bona defensa dels Senglars, i a la precipitació en atac dels de Lleida, no es va aconseguir puntuar. Desprès el Torroella va saber aprofitar un cop de càstig sobre el mig camp per buscar una touxe a 5 metres de la nostre marca. Un cop allí al minut 13 jugada típica i tòpica dels Senglars, maul i, tot i la bona defensa dels del Segrià, assaig (0-5). La transformació no va ser aconseguida.

El Lleida va continuar atacant de valent sobre l’eix profund i així, en el minut 19, Bienve trencava sobre la zona de 22 visitant i, desprès de que fins a 3 jugadors Senglars no el pohuessin parar, aconseguia la marca(5-5). La transformació tampoc va ser aconseguida. Vam continuar durant tota la primera part defenent molt bé, el que va permetre jugar pràcticament tota la primera part en camp visitant. La bona defensa obligava al Torroella a utilitzar els xuts per ocupar el camp, però el triangle de darrera, liderat per un espectacular Bolichin, responia amb contraatacs que tornaven a ficar al Torroella dins del seu camp. Els primers 40 minuts van acabar amb empat (5-5) amb un treball molt bo per part de tot l’equip.

La segona meitat començava com la primera, amb els del Segrià amb bon treball de davantera, tan en atac com en defensa. A més, els ¾, que havien fet una bona defensa a la primera part, en la segona van començar a treballar bé en atac. Però aviat se'ns complicaven les coses, al minut 44 Bienve era expulsat durant 10 minuts, entre el minut 50 i 51 el Lleida perdia els 2 segones línies per lesió, i a tot això es va sumar que el Torroella estava jugant a la nostra 22, on van haver-hi diverses meles i joc per davantera que va obligar a un gran treball de tota la nostra davantera. A més, en el minut 54, quan Bienve tornava desprès de l’expulsió temporal, era el flanker, Beau, el que va ser expulsat amb targeta groga. Durant aquells moments els Senglars ens van tenir tancats en el nostre camp, però no van saber-ne treure punts.

En el minut 60 es va produir la jugada del partit: el davanter dels ilergetes, l’Abel, va trencar la defensa del Torroella en la línea de 22, arribant pràcticament a marca i formant un agrupament a escacs metres de la línea d’assaig. El capità, en Peta, desprès de fer una finta per obrir als ¾ i en veure el forat que va deixar la defensa, va aprofitar per assajar (10-5). La transformació tampoc va entrar.

La resta del partit va ser el Torroella el que atacava al camp del Lleida, que, amb bona defensa i bons contraatacs, va estar sempre dintre del partit. Els Senglars insistien amb atacs i xuts a darrera, on un altre ilergeta, en Sanchez, va estar molt encertat en les recepcions.

A 5 minuts del final les coses encara es van complicar més pels nostres, amb les lesions del pilar Toni (que com tota la primera línea va fer un gran partit) i l’apertura Quim, junt amb l’expulsió d'un ala, l'Albert. El Torroella va buscar la touxe, per treballar el maul, però amb gran patiment els lleidatans van impedir que els Senglars avancessin i l’àrbitre va xiular el final amb el marcador 10 a 5.

Victòria important i treballada per tot l’equip però a la vegada molt cara amb les lesions de Fiol i Toni, jugadors molt importants per a la davantera.

Lo millor:
- L’actitud de tots els jugadors durant 100 minuts (la concentració en l’escalfament es notava)
- El gran treball en meles i agrupaments dels davanters.
- L’aportació dels 4 juvenils convocats, a destacar el treball durant tot el partit de l’Aleix Buira i les bones aportacions de Eric Sanchez en la segona part.

El pitjor:
- Les lesions de Miquel Fiol i Toni Galvez
- Que cometem massa cops de càstig que ens poden complicar molt un partit on la primera part varem fer un gran treball.