CEU 39 - CE Inef Lleida 21

Dissabte per la tarda es va disputar el partit dels sèniors, que van visitar el camp del CEU Barcelona.

El partit va començar de la pitjor manera possible, amb el CEU com a dominador de la pilota i del camp, desplaçant molt bé la pilota als ¾ i creant sempre la superioritat. Això amb una mala actuació del arrier, Sanchez, que molt ràpid va perdre els papers i es va ficar molt nerviós, va permetre que al minut 15 el CEU ja hagués assajat fins a 3 cops, deixant el resultat 17-0.

Després d’això es van haver de fer uns ajustos a l’alineació. Godoy, que jugava de segon centre va passar d’arrier, Pla que jugava d’ala, va passar de centre i Sanchez va passar a jugar d’ala. Llavors els lleidatans es van centrar i van començar a jugar bé. Partint d’una bona defensa ja es van tenir algunes pilotes. Durant la resta de la primera part el resultat no va variar i, tot i que es va millorar, va jugar molt millor com a equip el CEU. Els nostres es van limitar a defendre bé i a tenir alguna jugada aïllada, guanyant molts metres però sense continuïtat.

La segona part va començar amb un assaig del segon centre local (el millor jugador del partit), així al minut 46 el resultat era de 22 a 0. Després van venir els millors minuts de joc del Lleida, que van coincidir amb una baixada de forma física dels locals. Al minut 50 en Bienve va trencar la línea defensiva i va assajar sota pals, facilitant la posterior transformació (22-7). Al minut 54 un altre assaig del CEU els allunyava en el marcador (27-7) i a més, el centre Pla va haver de ser substituït per lesió, el que obligava a passar un flanker d’ala. Tot i així els de Ponent van continuar jugant bé i, en el minut 60, Femenia cedeix una bona pilota a Godoy que assaja sota pals, facilitant la transformació (27-14). Aquest assaig coincideix amb els millors moments del Lleida en atac (sembla que tot i les dificultats podem entrar al partit). Però en el minut 63 el segon centre local torna a assajar (32-14). El Lleida però, va continuar jugant i en el minut 66, en una touche a 10 metres que es va jugar llarga per Bienve, aquest aprofita i entra fins assaig, la transformació també va ser aconseguida (32-21). A partir d’aquí es va acabar la bateria i el joc del Lleida, i en el minut 79, és el CEU el que torna assajar sota pals deixant el resultat en 39 a 21.

Lo millor:
-Que tot i que al minut 15 el resultat era de CEU 17 - Lleida 0, els jugadors van lluitar fins al final.
- Que varen jugar 5 juvenils
- Les ganes de lluitar, en especial les ganes del flanker juvenil Cristian i el pilar veterà Saxito.
- Veure l’entesa entre el sènior Femenia i el Juvenil Ripoll. Això promet !!!!!!!!!!
- Tornar al camp on el menda va jugar i retrobar velles amistats

El pitjor:

- Que en 15 minuts el CEU es va ficar un partit de cara sense ser excessivament superior.
- Tot i el descans del juvenil, sol 18 convocats. Si no arriba a ser pels 5 juvenils juguem amb 13 jugadors.
- A la touche no varem intimidar al CEU en defensa i ells ens van complicar molt les nostres pilotes. Tenim que millorar molt.