CRUC 10 - Lleida 15

Aquest cap de setmana el Sènior Masculí es va desplaçar per jugar contra el Castelldefels RUC, l’últim classificat de la primera catalana, sense cap victòria i amb un sol punt bonus defensiu.

El partit va començar molt bé pels nostres, jugant a camp contrari i amb posició de la pilota. En el minut 9, desprès de 3 bones fases d’atac, l’apertura Viasu va cedeir una bona pilota a Piñol i aquest va assajar, la transformació no va ser aconseguida (0-5). Tot seguit el Lleida encara va tenir 5 minuts més de bon joc, però el marcador no es va moure. En la davantera les forces estaven molt igualades, el Castelldefels disposava de jugadors físicament molt grossos i potents (a destacar el nº 3 i nº8), mentre que nosaltres nomes disposàvem de Bienve, que va fer el seu pitjor partit de la temporada. En melé el Lleida es mostrava una miqueta superior i en les touches varem tenir problemes. A partir del minut 15 els de Ponent varem deixar de ser els dominants. En melé, el Castelldefels va començar a ser superior, i els ¾ lleidatans, tot i desplaçar la pilota fins als ales, no guanyaven metres. El joc estava molt igualat per part dels dos equips en tots els aspectes, a més, es cometien moltes errades. A la fi del primers 40 minuts el resultat era de 0-5.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb mal joc per part dels 2 equips, i el Lleida sense saber aprofitar la superioritat numèrica degut a una targeta groga al CRUC, que durant 20 minuts va jugar amb 14 jugadors. En el 54 el Lleida, per fí, en varem treure profit i Bienve va assajar (0-10). Després d’aquest assaig el Castelldefels va començar a tenir molt més la pilota i a tancar als nostres en la seva zona d'assaig. Així, al minut 72, va arribar el seu primer assaig (5-10).

En el minut 75, els lleidatans varen jugar un cop de càstig ràpid sobre la 22 visitant, desplaçant fins a l’ala, que va assajar sobre el banderí (15-5). Els 5 minuts restants de joc el Castelldefels va tornar a tancar al Lleida en el seu camp però, en el minut 76, el segona lleidatà Mondejar (que va ser un dels millors del partit), va recuperar una pilota d’un agrupament format sobre el mig del camp, escapant-se i sent ben recolzat per Bienve i Andres, qui semblava que aconseguís la marca, i així el bonus ofensiu, però cometent un avant a escassos metres de la línea. Poques jugades després era el Castelldefels qui, jugant des del seu camp, va cedir una pilota a un ala, que no va ser parat i que va assajar sobre el banderí, just al minut 80. L’àrbitre, un dels millors que ens hem trobat, va pitar el final del partit i el resultat es va quedar en 10 a 15.

LO MILLOR:

- 1 victòria (4 punts) que ens permeten continuar aspirant a la permanència.
- Tot i la dificultat per la victòria, el Lleida es va presentar amb un equip molt jove ( a destacar 5 juvenils a la convocatòria i 3 titulars)
- La joventut dels 3 pilars titulars (dos de 18 anys i un de 23)
- El juvenil Pau Ripoll, que jugant tota la primera part de 12, desprès de la lesió del Cata es va ficar d’apertura i es va carregar l’equip a l’esquena.
- Que per primer cop desprès de 5 o 6 jornades no varem rebre cap targeta.
- Els riures, les cançons i la cervesa del tercer temps del Castelldefels.

LO PITJOR

- Les lesions de Guillermo i Cata.
- Que els veterans que hi va haver al cap no van aportar gran cosa
- Que no varem aconseguir un bonus i que el podem trobar en falta
- Que tot i començar jugant molt bé, varem acabar fent el pitjor partit de la temporada.
- Que la davantera davant de les dificultats en touche i mele no varen saber trobar alternatives.