Final de temporada

Un any més, la temporada arriba a la seva fi, i quina millor manera de tancar-la que quedar per a fer el que més ens agrada: jugar, menjar i beure. Dissabte us esperem a tots per a celebrar el dia del club.

Per la tarda, a partir de les 16 h, es jugaran els partits. Aquest any, pensant en que tothom disfruti i ningú es faci mal, ens barrejarem tots (nois, noies, homes, etc...) i farem uns tocates.

Per a que ningú passi sed, ni jugadors ni espectadors, el servei de barra estarà disponible des del primer minut, a preus populars: Tot a 1€!

I al vespre... el tant esperat sopar de final de temporada. Amb riures i alguna que una altre llagrimeta... en el que preval és: t'enrecordes d'allò que varem fer en aquell partit? o, quin desastre de jornada, però que bé m'ho vaig passar...

El sopar és a les 22 h al tram de la Fonda. per als més despistats, encara us podeu apuntar al següent enllaç: 

http://www.doodle.com/gghgkfuvadayy9av

I a partir de llavors, els entrenadors descansarem, els jugadors començareu a tenir el "mono" i les parelles saltaran d'alegria perquè a la fi els hi dedicareu temps el cap de setmana. Disfruteu del estiu, però no oblideu que, en breu, tornarem a obrir portes a una nova temporada, segur que millor que la ja gairebé tancada...

Bon Estiu!!!! I sobretot, Salut i Rugby!!!