CE Inef Lleida 15 - FCB B 13

Diumenge al migdia, amb temperatura de 12 ºC i rafegues de vent, els del CE Inef Lleida (amb dues derrotes i un punt bonus defensiu) van rebre al equip B del FC Barcelona, líder de la lliga amb 2 victòries i 2 punts bonus ofensius).

Els nois del CE Inef Lleida varen començar molt endollats, tan en defensa com en atac. Jugant molta estona en el camp dels visitants. En el minut 3 de partit, van anotar el primer asaig, desprès d’un xut defensiu dels visitants, en que l’arrier Godoy va jugar rapit per el centre Petanas, es van fer dos punts de fixació per davantera i l’apertura, Femenia, va jugar per l’ala Novo, que amb una carrera de 20 metres va assajar. La transformació no va ser aconseguida (5-0). Uns minuts més desprès, un cop de càstig centrat sobre la 22 local va ser aprofitat pel Barça per reduir la distància (5-3).

En el minut 11 es va produir la jugada del partit, a partir d’una pilota recuperada d’una touche que el Barça va jugar a 5 metres de la línea d’assaig. Aquests van muntar una plataforma, no podent avançar van jugar en curt, i gràcies a un placatge guanyador del nº 8 local Bienve els locals van recuperar la possessió. Després d’un seguit de passades ràpides i bons recolzaments es va arribar a la línea de 22 m. contrària, on els barcelonins van cometre cop de càstig. L’apertura, Femenia, va jugar ràpid amb picardia i, després de 3 passades ràpides de la tercera línea fixant als jugadors del Barça, es va obrir la pilota al ala local, Novo, que va fer una carrera de 10 metres i li va donar l’assaig al nº 8, Bienve. La transformació no va ser aconseguida però amb aquests dos assaigs els de Carme Peralta ficaven al líder contra les cordes(10-3).

En el minut 23 el Barça va tornar a tenir una touche a favor a 5 metres, però aquesta vegada va treballar molt bé la plataforma i, desprès de diversos girs, van aconseguir l’assaig, però no la transformació (10-8).

La resta de la primera meitat va ser igualada, amb un Lleida jugant molta estona en el camp del Barça i amb bons contraatacs dels visitants que van ser parats per una bona defensa local.

La segona part va començar amb un Lleida jugant al camp del Barça i amb un Barça contraatacant bé amb el joc al peu i fent recular als locals. En el minut 48 el centre jove promesa del CE INEF Lleida, Pau Ripoll, va haver de ser substituït per una lesió al genoll.

Els minuts següents va ser el Barça el que va passar a dominar el joc, jugant molta estona entre la 22 i la 5 dels de Ponent. En el minut 63, desprès de jugar diversos cops de càstig a 10 metres de la línea d’assaig per davantera, el apertura visitant aconsegueix l’assaig. La transformació no va ser aconseguida però el Barça es posava per davant (10-13). En el minut 68, el tercera línea, Edu, que estava fent un fantàstic partit havia que deixar el camp degut a una forta contusió.

En el minut 71, arribava el tercer assaig lleidatà, gràcies a un molt bon treball de tots els ¾. L’assaig va ser a partir d’un xut defensiu molt ben rebut per l’ala Carlos, que debutava amb l’equip, bona transmissió cap a l’apertura Femenia i aquest al centre Peta, seguidament d’internada de l’arrier Godoy que va jugar per l’altre ala Artur, també debutant, que després d’una carrera per la banda aconseguia l’assaig. La transformació no va ser aconseguida però el Lleida es posava per davant (15-13).

Els 9 minuts restants varen ser per un Barça atacant als locals i una defensa dels del CE INEF a ultrança. El partit es va allargar fins a 4 minuts però els del Lleida es varen endur la victòria.

El millor:
-La victòria, merescuda i treballada (l’equip portava un mes fent molt bons entrenaments i els resultats eren qüestió de temps)